32 yleistä wc:tä Bali Hain laiturilla on valmis huhtikuuhun mennessä, sanoo Pattayan apulaispormestari

Pattaya -

Pattayan Bali Hai Pier -laiturilla XNUMX yleistä wc:tä on käyttövalmiina tämän vuoden huhtikuuhun mennessä, sanovat Pattayan kaupungin johtajat.

Pattayan kaupungin apulaispormestari Pattana Boonsawat kertoi The Pattaya Newsille: "Kolmekymmentäkaksi yleistä wc:tä on tarkoitettu miehille, naisille ja vammaisille. Sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset turistit vierailevat Koh Larnilla säännöllisesti, ja määrät kasvavat, etenkin viikonloppuisin. Odotamme myös ulkomaalaisia ​​turisteja koskevien Covid-19-rajoitusten, kuten karanteenien ja osittaisten rajasulkemisten, lieventyvän edelleen tänä vuonna, mikä tuo lisää kävijöitä Pattayaan. Laituria käytetään myös moniin tapahtumiin ja kokoontumiseen, seurustelemiseen, rullalautailuun ja iltaharjoituksiin, mikä myös houkuttelee monia ihmisiä. Tällä hetkellä laiturialueella on vain pieni määrä maksullisia käymäläjä parkkihallissa ja käytämme julkisia bussikäymäläjä, jotka eivät ole ihanteellisia kaikille.

”WC-rakennustyöt ovat tällä hetkellä aikataulusta jäljessä. Tämä johtuu siitä, että tähän työhön palkkaamamme urakoitsija sanoo, että rakennusalueen alla on yli 18-vuotiaita putkia sähköjohtoja ja vesiputkia varten. Joitakin rakennussuunnitelmia jouduttiin muuttamaan, jotta maanalaiset järjestelmät eivät vahingoittuisi." Pattana selitti.

”WC-tilojen rakennuspohja valmistuu pian. WC:t ovat käyttövalmiita tämän vuoden huhtikuussa. Pattana päätti.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.