Pattayan pubiin tehtiin ratsian kello 5, koska sen väitetään rikkoneen Covid-00-sääntöjä. Kahdeksan Kiinan ja Thaimaan kansalaisen kerrottiin saaneen huumetestin

Pattaya -

Pattayan poliisi teki ratsian pubiin tänä aamuna (22nd) väitetystä Covid-19-sääntöjen rikkomisesta. Kahdeksan Kiinan ja Thaimaan kansalaisen kerrotaan myös saaneen positiivisia laittomia huumeita.

Ratsia klo 5 johti Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Kunlachart Kunlachai. Tapahtumapaikka, jonka Pattayan poliisi on tunnistanut "Bone Pubiksi", sijaitsee Petch Trakun Roadilla Nongpruessa.

Ratsia seurasi sitä, että Pattayan poliisi sai puhelinvihjeen tuntemattomalta huolestuneelta kansalaiselta, joka väitti pelkäävänsä Covid-19:n mahdollista leviämistä ja että tapahtumapaikka oli väitetysti avattu. Poliisi saapui pubiin, joka ensi silmäyksellä näytti olevan kiinni ja täysin lukittu.

Pattayan poliisit pysyivät kuitenkin epäluuloisina lähistöllä olevien ajoneuvojen ja sisältä tulevan melun perusteella ja pyysivät "vartijaksi/vartijaksi" tunnistettua henkilöä avaamaan rakennuksen lukituksen ja antamaan heille pääsyn, minkä jälkeen pyyntö hyväksyttiin.

Viranomaisten kerrotaan löytäneen tapahtumapaikan sisältä monia ihmisiä juovan alkoholia ja laulavan ilman naamioita tai sosiaalista etäisyyttä rikkoen Chonburissa nykyisiä Covid19-sääntöjä. Lisäksi nykyinen "ravintoloiden" sulkemisaika Pattayalla, joka sisältää muunnetut viihdepaikat, on klo 9. Laillisesti baarit, pubit, yökerhot ja viihdepaikat ovat olleet suljettuina huhtikuusta 00 lähtien, vaikka ne ovat saaneet avata väliaikaisesti ravintoloksi.

Pubin johtaja, useat Kiinan kansalaiset ja thaimaalaiset toimitettiin Pattayan poliisiasemalle. Kahdeksan heistä sai positiivisen huumetestin, vaikka Pattayan poliisi ei tunnistanut tarkkaa huumetta. Heitä vastaan ​​on nostettu lisäoikeudellisia toimia, ja heidät on edelleen pidätettynä lehdistöhetkellä, vaikka heitä ei nimetty.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.