Hitsaaja kuoli humalaisen kuljettajan törmättyä lava-auton konepajaan Chonburissa, kuljettaja pidätettiin

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Keskellä työvuoroa hitsannut 35-vuotias mies menehtyi humalaisen kuljettajan törmättyä lava-autollaan kauppaan Phan Thongin alueella.

Phan Thongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kaupassa osoitteessa Soi Baan Gao 3 Baan Gaon osa-alueella aikaisin iltapäivällä keskiviikkona 19.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen Buriramista kotoisin olevan Apirak Somrakin, 35, ruumiin. Hän kärsi useista haavoista kallossaan ja käsivarsissaan, ja hänen uskottiin menehtyneen lähes välittömästi onnettomuudessa.

Ensiapuhenkilöstö löysi lähistöltä kolme vaurioitunutta kuorma-autoa, henkilöauton ja moottoripyörän.

Rouva Jutarat Sonraksa, 46, joka sanoi olevansa herra Apirakin tyttöystävä, kertoi TPN-medialle: "Poikaystäväni (Apirak) oli hitsaaja, joka työskenteli liikkeen edessä, jossa hän työskenteli. Paketinkuljettaja menetti hallinnan läheisessä kaarteessa ja törmäsi poikaystävääni, kauppaan ja kolmeen muuhun ajoneuvoon. Poikaystäväni ei koskaan edes nähnyt tämän tulevan, koska hänen selkänsä käännettiin hitsattaessa laitteita."

Poliisi tunnisti myöhemmin lava-auton kuljettajaksi Surakit Panggao, 28, jota poliisi kuvaili vahvasti päihtyneeksi. Poliisi teki alkoholin hengitystestin, joka oli poliisin mukaan yli rajan, vaikka he eivät julkaisseetkaan toimittajille tarkkaa BAC-arvoa (Blood Alcohol Content). Surakit otettiin välittömästi kiinni, eikä hän pystynyt antamaan lausuntoa edenneen päihtymistilanteensa vuoksi.

Poliisin mukaan kuljettajaa syytetään rattijuopumuksesta, joka aiheutti kuoleman ja vahingot.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.