Chonburi, Songkhla ja Thaimaan hallitus ryhtyvät lisätoimiin sianlihan hinnan nousun torjumiseksi

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Songkhlan kauppaosasto tekee tänään 21. tammikuuta ilmoituksen Chanan poliisiasemalle Songkhlassa paikallista varastovarastoa vastaan ​​väitetystä sianlihan määrään liittyvästä väärästä ilmoituksesta, joka rikkoo tuotehintalakia.

Osasto yhdessä sisäisen kaupan ministeriön, maakunnan karjankasvatusosaston ja vastaavien virastojen kanssa oli tarkastanut Chanan alueella sijaitsevan kylmävaraston sen jälkeen, kun siellä oli ilmoitettu yli 200,000 XNUMX kiloa varmentamatonta sianlihaa.

Ilmoitus tehtiin sen jälkeen, kun torstaina 201,600. tammikuuta paikan päällä löydettiin yhteensä 20 XNUMX kiloa sianlihaa, koska määrä ei vastannut viranomaisille ilmoitettua todellista määrää.

Lisäksi hallituksen tavaroiden ja palveluiden hintojen keskuslautakunta oli nyt vaatinut sikatilojen pitämään vähintään 500 sikaa ja kylmävarastoja, joissa on viisi tonnia ja enemmän sianlihaa, ilmoittamaan viikoittain nykyisen määrän 10. tammikuuta alkaen.

Jos he eivät ilmoittaneet tarkasti sikojen tai sianlihan määrää, heitä voi uhata säännösten mukaan enintään vuoden vankeusrangaistus ja enintään 20,000 140,000 bahtin sakko. Sianlihaa hamstraavista löydetyt voivat saada jopa seitsemän vuoden vankeusrangaistuksen ja XNUMX XNUMX bahtin sakon.

KUVA: Chonburi Pr

Samaan aikaan Chonburin kuvernööri Phakthorn Thianchai tänään, 21. tammikuuta, yhdessä Chonburin provinssin kauppaministerin, suhdetoiminnan ja valtion virastojen virkamiesten kanssa olivat vierailleet sianlihan teurastuskojuissa paikallisilla märkämarkkinoilla tarkastaakseen sianlihan hintaa ja mahdollisesti estääkseen sianlihan hinnan. hamstrausta alueella.

Aluksi havaittiin, että hinta oli itse asiassa korkeampi ja alkoi vaikuttaa sekä kauppoihin että asiakkaisiin. Chonburin hallitus oli myöntänyt ongelman ja kehottanut myyjiä näyttämään hinnan selkeästi sianlihan hamstraamisen estämiseksi.

Kuvernööri vieraili myös paikallisissa sianlihakaupoissa, jotka osallistuivat hallituksen kaupalliseen ohjelmaan sianlihan hinnan jäädyttämiseksi 150 bahtiin/kg. Tähän mennessä 19.-31 välisenä aikana oli mukana kuusi kauppaa.

Nämä toimet ovat johtuneet siitä, että sianlihan hinnat ovat nousseet viime viikkoina eri puolilla Thaimaata, koskien sekä kuluttajia että myyjiä, ja Thaimaan hallituksen ryhtyessä lopullisiin toimiin uusien hinnankorotusten pysäyttämiseksi.

Voi olla kuva kahdesta ihmisestä ja ruoasta
KUVA: Chonburi Pr

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.