Banglamungin johtama Chonburi 139:llä ilmoittaa 482 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta ja kahdesta uudesta kuolemasta

Poimintoja:

  • 482 uutta vahvistettua Covid-19-tapausta Chonburissa tänään

  • 581 ihmistä toipui ja päästettiin hoitoon

  • 2 uutta kuolemaa

Thän Chonburi Department of Public Health ilmoitti 482 uutta ja vahvistettua Covid-19-tapauksia tänään ja kaksi uutta kuolemaa, 21.

Tämä tekee yhteensä 13,529 19 Covid-6,206-tapausta nykyisessä tartuntakierrossa, joista 13 2022 ihmistä on edelleen lääkärinhoidossa/valvonnassa ja yhteensä XNUMX kirjattua kuolemantapausta Chonburissa tämän äskettäisen tartuntakierroksen alusta lähtien. tämän vuoden tammikuussa XNUMX.

Lisäksi 581 ihmistä vapautettiin ja toipui eilen Chonburissa. Yhteensä 7,310 19 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja toipunut Chonburista sen jälkeen, kun tämä nykyinen Covid-2022-aalto alkoi tämän vuoden alussa, tammikuussa XNUMX.
Kolmen ihmisen on listattu olevan vakavassa tilassa Chonburissa tällä hetkellä joko hengityskoneessa tai keuhkokuumeessa.. Kahta heistä ei rokotettu. Chonburin kansanterveysosaston mukaan suurin osa viimeaikaisista tapauksista on lieviä tai oireettomia.
Kaksi uutta kuolemantapausta olivat molemmat 86-vuotiaita potilaita, joilla oli henkilökohtaisia ​​terveysongelmia ja sairauksia. Yksi heistä ei ollut rokotettu.
Yhteensä 1,936,311 19 83.14 ihmistä Pattayassa ja Chonburissa on saanut ensimmäisen annoksensa Covid-300,642 -rokotteita, mikä on 608 prosenttia Chonburin koko väestöstä. Heistä 81.27 XNUMX on saanut ensimmäisen annoksensa, ja Thaimaan hallitus kutsuu heitä XNUMX ryhmäksi (vanhimmat, joilla on kroonisia terveysongelmia ja raskaana), mikä on XNUMX prosenttia näihin riskiryhmiin kuuluvista Chonburissa.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 91, Si Racha 90, Banglamung (Pattaya) 139, Panat Nikhom 4, Sattahip 79 (laivastoalueella 14), Ban Bueng 17, Phan Thong 15, ฺBor Thong 1, Nong Yai 1 ja 45 henkilöä siirrettiin muista provinsseista sairaanhoitoon.

Yksityiskohdat tapauksista ovat seuraavat:

  1. Työskentely ja asui Rayongissa, siirretty muista maakunnista sairaanhoitoon, 40 tapausta
  2. Riskialttiita ammatteja, jotka kohtaavat monia ihmisiä, 13 tapausta
  3. 9 lääkintähenkilöstöä
  4. Takaisin muista provinsseista 2 tapausta, Bangkokista ja Pathum Thanista
  5. Lähikontakteja aiemmin vahvistetuista tapauksista perheissä – 147 tapausta, työpaikoilla – 100 tapausta, lähikontakteista – 16 tapausta ja puolueeseen liittyneistä – 10 tapausta
  6. Vahvistetun potilaan lähikontakteja (tutkittavana), 21 tapausta
  7. 124 tapausta tapaus varmistetun potilaan läheisiä kontakteja (tutkittavana)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.