Ryhmä thaimaalaisia ​​vanhempia protestoi Thaimaan opetusministeriössä pakollisesta Covid-19-testauksesta ja kasvonaameista opiskelijoille

Bangkok -

Opetusministeriöön saapui eilen 18 joukko vanhempia vaatimaan säännöllisten ATK-testien (Rapid Covid-2022) peruuttamista ja oppilaiden kasvonaamion käytön pakollista käytäntöä.

Aikuisten, jotka olivat kuulemma matkustaneet Bangkokista ja eri puolilta maata, nähtiin nostelevan bannereita ja thai-kielisiä viestejä, kuten "ATK:lla tarkistaminen on rahan haaskausta", "Lopeta ATK-testauksen pakottaminen", "Tee Covid-19 endeeminen ”, “Jos joudut ATK-testiin joka viikko, miltä sinusta tuntuu” jne.

Yksi edustajista, joka paljasti nimensä vain Natthamonina, kertoi paikalliselle medialle, että vanhemmat ja koulun henkilökunta ovat vaikuttaneet kansanterveysministeriön tiukkojen politiikkojen ja toimenpiteiden vuoksi. Joitakin niistä ei hänen mukaansa pidetty tarpeellisina, kuten oireettomien opiskelijoiden pakottamista ATK-kokeisiin.

Natthamon totesi thaimaalaiselle lehdistölle: ”Kun huolestuneet vanhemmat näkivät, että lapset olivat kipeänä pakollisen ATK-testin aikana, meidänkin sydämemme särkyi. Mielestämme sen ei tarvitse olla usein eikä se ollut välttämätöntä. Samanaikaisesti maskin käyttämisen ei pitäisi olla pakollista, vaan vapaaehtoista, etenkin pienille lapsille, jotka kokevat itsensä epämukavaksi."

”Olemme olleet kärsivällisiä yli kaksi vuotta. Aiemmin lapsemme ovat opiskelleet verkossa koko ajan. Mutta kun koulut palasivat luokkaopetukseen, säännöllinen ATK-testaus esti koulutuksen. Ja mielestämme ei ole tarpeen testata ihmisiä ja lapsia, joilla on hyvä terveys, mikä on ristiriidassa terveysministeriön käskyn kanssa tehdä viruksesta endeeminen pian. Emme testaa vilustumista, flunssaa tai muita kuumeita viikoittain tai edes päivittäin, kuten jotkut koulut vaativat, ihmisiltä, ​​jotka ovat oireettomia tai eivät näytä olevan sairaita. Natthamon jatkoi.

Siksi vanhemmat kehottivat hallitusta luopumaan pakollisista ATK-testauksista kaikilta lapsilta ja tekemään testejä vain niille, joilla on epäilyttäviä oireita, sekä nopeuttamaan maan avaamista luomatta monimutkaisia ​​olosuhteita turistien lannistamiseksi, jotta lapsia voitaisiin elvyttää pikaisesti. kotimaan taloutta.

Ministeriön edustaja otti sitten yhteyttä saadakseen ryhmältä vetoomuksen ennen kuin hän ehdotti sitä opetusministeri Trinuch Thienthongille seuraavassa vaiheessa. Ei ole kerrottu, annetaanko julkista vastausta.

TPN-media huomauttaa, että testauskäytännöt vaihtelevat suuresti koulujen, erityisesti yksityisten koulujen, sekä erilaisten maakuntien sääntöjen mukaan.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.