Reader Talkback -tulokset: Onko sinulla henkilökohtaisesti ollut Covid-19? Millainen kokemus oli sinulle?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Onko sinulla henkilökohtaisesti ollut Covid-19? Millainen kokemus oli sinulle?

Tämän kysymyksen taustalla oli:

Monien ihmisten Covid-19-kokemukset näyttävät olevan erilaisia ​​useiden tekijöiden perusteella. Haluaisimme kuulla lukijoiltamme, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan. Lisäksi joitain alakysymyksiä, jos se koskee:

-Jos sinulla olisi se Thaimaassa, pitikö sinun mennä karanteenikeskukseen? Millainen tämä kokemus oli?

- Milloin sinulla on se? Oliko sinulla käsitystä vaihtoehdosta?

- Millaisia ​​oireesi olivat? Kuinka kauan ne kestivät?

- Kohtasitko Covidiin liittyviä ennakkoluuloja, leimautumista tai tekijöitä, joilla ei ole mitään tekemistä oireiden kanssa?

-Jos se on mukavaa, rokotustilan, iän ja terveydentilan lisääminen voi auttaa antamaan paremman kuvan.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=-=-=

-Somchai-Sain covidin vuosi sitten, se ei ollut niin vakava kuin flunssa, mutta kesti paljon pidempään, 2 viikkoa, kun taas flunssa on yleensä poissa viikossa.

Ainoat oireet olivat yskä, ruokahaluttomuus ja pysyvä lievä kuume.

Toipuminen oli välitöntä, ilman asteittaista paranemista, se oli vain poissa seuraavana aamuna.

Otin D-vitamiinia, sinkkiä ja atsytromisiinia bakteeri-infektion estämiseksi, koska se on yksi tärkeimmistä syistä vakaviin komplikaatioihin.

Hyvä asia on, että onnistuin pudottamaan 3-4 kiloa näiden kahden viikon aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Vasara-

Vastauksena pyyntöösi Covidin saamisesta Thaimaassa, kokemukseni ovat seuraavat:
1. Tein positiivisen testin joulupäivänä käyttämällä antigeenitestisarjaa
2. Ainoa oireeni oli kurkkukipu noin 1 päivän ajan. Minulla ei ollut kuumetta, päänsärkyä, kehon kipuja, maku-/hajutuntemusta eikä hengitysvaikeuksia.
3. Olin itse karanteenissa 7 päivää huoneessani, minulle toimitettiin ruokaa ja otin runsaasti C-, D-vitamiinia ja sinkkiä
4. Testasin joka päivä ja 5. päivän jälkeen tulos oli negatiivinen. Jatkoin karanteenissa oloa 2 lisäpäivää, ja testi oli negatiivinen myös niinä päivinä. Päivänä 8 sain jälleen negatiivisen testin ja jätin itseni karanteeniin. Olen nyt testannut 2 päivän välein ja olen aina ollut negatiivinen.
5. Minulla ei ole aavistustakaan, mikä viruskanta minulla oli, mutta lievien oireideni perusteella luulen, että se oli Omicron.
6. Olen 73-vuotias mies ja pidän itseäni terveenä ikääni nähden. Ainoa lääkitys, jota käytän, on verenohennuslääke ja jokin HBP-lääkitys.
7. Minut rokotettiin Modernalla USA:ssa heinäkuussa.
-==-=-=-=-=-=-=-=-
Jenifer D-
 Minulla oli Corona jo maaliskuun lopussa 2020, melko aikaisessa pelissä! Silloin ei tietenkään ollut rokotuksia; vaikka asuin Thaimaassa 8 1/2 vuotta, lähdin vuoden 2018 puolivälissä.
       Nämä 2 viikkoa olivat pahimpia kuviteltavissa olevia, ilman täydellistä oireiden kirjoa - jokaista luuta kehossani sattui, kuten steroidiflunssa miinus vatsakipu, jatkuva kuiva yskä ja kipu keuhkoissa jne, jne jne! Sekä kämppäkaverillani että minulla oli se, nukuimme molemmat 16-20 tuntia vuorokaudessa ja tunsimme kuin olisimme törmänneet sementtiautoon muutaman tunnin valveilla…
        Viikon kuluttua paistoin valkosipulia ja chiliä pienessä keittiössämme enkä voinut haistaa tai maistaa niitä. Silloin tiesin epäilemättä, että se oli Covid! Ilmeisesti se oli ensimmäinen versio!
         Tuolloin olin vain ujo 64-vuotissyntymäpäiväni; onneksi minulla ei ollut muita rinnakkaissairauksia, kuten liikalihavuus, diabetes jne., joten sairaalahoitoa ei tarvinnut...
        Olin onnekas, mutta se ei ollut piknik, enkä toivoisi tätä pahimmalle viholliselleni! Ne, jotka kieltävät sen, se ON todellista, mutta he valehtelevat alkuperätarinasta; se tuli Wuhan Labista (sillä oli useita kuukausia sitten erinomainen, runsaasti tutkittu Vanity Fair -teos, jonka välitän mielelläni) – emme tiedä vain, oliko se onnettomuus vai (vihjeen pahaenteistä musiikkia) tarkoituksella? Ehkä tämä virus on syrjäyttänyt viimeiset 2 tavallista flunssakautta?!?!?!?
         Toivokaamme, että uusi omicron-variantti, koska se on tarttuvampi, mutta vähemmän vakava/tappava, on se variantti, joka lopulta antaa lauman immuniteetin muodostua…
–=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Gene W-
Sain sen ensimmäisen kerran joulukuun puolivälissä 2019 Thaimaasta Kiinan kautta ja palasi Yhdysvaltoihin marraskuussa. Luulin aluksi, että se on tavallinen flunssa. Alkoi lievänä yskänä. Sitten tuli se kohta, että minun piti pitää keskusteluni minimissä. Sillä hetken puhumisen jälkeen en voinut lopettaa yskimistä. En voinut hengittää. Kunnes en voinut hengittää yöllä. Minun piti nukkua pystyasennossa 4 yötä yrittääkseni saada unta. Ruuhka oli niin paha, että se ei tullut ulos. Söin yskänlääkettä ja reseptivapaata Mucinexia. Tiesin, että minun täytyi tehdä pieniä kävelylenkkejä rintakehässäni olevan tukkoisuuden poistamiseksi. Hauska asia vasta 6 päivän tuskallisen helvetin jälkeen, se lähti yhtäkkiä. Kuukautta myöhemmin tammikuussa 2020 he julistivat sen epidemiaksi. En ole koskaan tehnyt testiä tai mitään. Mutta tiedän, että se oli sitä. Koskaan ennen ei ole ollut mitään vastaavaa. En koskaan ajatellut sen olevan erilainen kuin tavallinen flunssa, mutta paljon pahempi. En siis koskaan käynyt lääkärissä.
Tänä uutena vuonna sain uusimman. Alkoi kurkun kutinalla. Sitten kipeä. Kuume. Lievää yskää. Väsynyt. Vietin 10 päivää omassa karanteenissa ja se on nyt melkein valmis. Minulla ei ole koskaan ollut hengitysvaikeuksia kuin muilla. Mutta kuumetta oli 3 yötä. Luulet sen olevan ohi, mutta vaiheita oli 3. Sain 2 rokotetta takaisin USA:ssa. Mutta tehostetta ei koskaan saanut. Rehellisesti sanottuna en usko, että booster olisi tehnyt mitään.
Jokainen, joka odottaa rokotteita. Osa minusta sanoo olevansa älykkäitä. Koska tämän epidemian lopussa uskon, että covidiin tulee vain yksi rokote. Ei niitä 1 3 4 5 6 tai enemmän, joita meidän käsketään ottamaan.
Joka tapauksessa tämä on minun mielipiteeni. Olen keskitasossa. Vähän ylipainoinen ja ei kuntoon. Yritä syödä oikein. Pieni kävelymatka sinne tänne. Älä tupakoi tai juo. Korkea kolesteroli Vähän ja verenpaineeni on hieman korkea
-=-=-=-==-==-=-
Mikey minä-jep. Minulla oli se äskettäin, kun kaikki muut tekivät täällä Pattayassa. Kurkku kutisi ja oli hieman tukkoinen. Vähän väsynyt. Krapulani viime vuosina on kymmenen kertaa pahempi, enkä valehtele. Tämä oli paljon vähemmän ongelma kuin flunssa tai paha flunssa. Se oli kuitenkin todennäköisesti Omicron. Olen rokotettu, tupla, AZ.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
Tim-Lääkäreiden mukaan, joiden uskon repineen minut vakuutusrahoista, tein. Oireeton, mutta he väittivät, että tarvitsin jokaisen pillerin ja röntgenkuvan ja testin kirjassa, kun sain positiivisen testin ja mennä. IMO se on täydellinen huijaus. Kyllä, se on todellinen virus. Sairaalat yrittävät kuitenkin aktiivisesti huijata ihmisiä siitä IMO:ssa.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
AC - Edesmennyt mieheni teki niin, ja se oli Alpha vuonna 2020. Valitettavasti hän kuoli. Tämä tapahtui ennen rokotteita, ja hän oli huonossa kunnossa, ylipainoinen ja yli 65-vuotias useiden muiden ongelmien kanssa. Näen kuitenkin usein kommentteja mediassasi ja muissa, jotka "hylkäävät" hänen kaltaisiaan ihmisiä, ja tämä on loukkaavaa. Hän oli todellinen henkilö, eikä terveydellisistä ongelmista huolimatta ansainnut lähteä. Kiitos tästä keskustelusta.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Ryan R-Jep. Testi positiivinen uudenvuoden aikoihin täällä Pattayassa, luultavasti saanut sen baareista. Se oli suunnilleen yhtä paha kuin varpaan näppäily. Anteeksi, olen vain rehellinen. Olen 29-vuotias, terve, rokottamaton, ei aiempia terveysongelmia.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Neil M-Kyllä, se oli minulle erittäin paha flunssa. Minulla oli kaksi annosta Pfizeria ja minulla oli se, mitä uskoin olevan delta viime vuonna. Olin väsynyt menemään wc:stä sänkyyn ja menetin ruokahaluni, mutta haju- tai makuongelmia ei ollut. Nukuin noin 16 tuntia päivässä kahden viikon ajan. Olen 71-vuotias ja ylipainoinen, mutta minulla ei ole pitkäaikaisia ​​terveysongelmia. Toivuin sairaalassa ja kiitin heitä lääkkeistä ja hoidosta.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Siinä se tälle viikolle! Pysy kuulolla toisen lukijan talkbackista HYVIN pian! Arvostamme KAIKKIEN palautetta ja ajatuksia! Jos et päässyt vastaamaan, kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/