Kansanterveysministeriön mukaan Chonburin Covid-19-tartuntojen määrä todennäköisesti laskee

Chonburi -

Covid-19-tartuntojen määrä Chonburin maakunnassa, johon kuuluu suosittu matkailukaupunki Pattaya, on jo saavuttanut huippunsa ja on nyt laskussa kansanterveysministeriön tänään, 17. tammikuuta, julkaiseman raportin mukaan.

Tohtori Chawetsan Namwat, terveyshaittojen ja -sairauksien hätävalvontaosaston johtaja, ilmoitti, että tämän päivän eniten tartuntoja oli Bangkokissa (722), jota seurasivat Samut Prakan (656), Chonburi (454), Phuket (389) ja Nonthaburi (386). Chonburi on nyt sijoittuneena kolmanneksi korkeimmalle infektioissa sen jälkeen, kun se on ollut enimmäkseen ensimmäisellä sijalla tämän vuoden 2022 alusta lähtien.

Hänen lausunnon mukaan monet valtakunnalliset tartunnat löytyivät edelleen samoista käynnissä olevista klustereista, kuten ravintoloista, laittomasti avoinna olevista viihdepaikoista, tehtaista, markkinoista, sosiaalisista kokoontumisista, uskonnollisista seremonioista, sotilasleireistä ja hoitokodeista.

Johtaja sanoi: "Tartunnat eivät ole lisääntyneet matkailun pilottimaakuntien joukossa sen jälkeen, kun kansainvälisten matkailijoiden määrää on rajoitettu Test and Go -kiellolla. Bangkok on hieman lisääntynyt, mutta Chonburi näyttää ylittäneen korkeimman tartuntapisteen ja nyt laskevan, samoin kuin Phuket ja Samut Prakan, joissa niiden määrä on pysynyt vakaana jonkin aikaa.

"Thaimaan virustilanteen odotetaan tänä vuonna vähitellen heikkenevän ja lopulta sen katsotaan olevan endeeminen virus. Asiantuntijat kuitenkin seuraavat tarkasti tilannetta ja tutkivat akateemista tietoa eri puolilta maailmaa arvioidakseen tartuntatrendiä. Nyt toistaiseksi Omicron-variantti ei ole aiheuttanut vakavia oireita tai merkittävää kuolemantapausta. Suuri määrä infektioita voi kuitenkin vaikuttaa jossain määrin kansanterveysjärjestelmään. Ihmisiä rohkaistaan ​​elämään uusien normaaleiden sääntöjen mukaan, mukaan lukien VUCA-toimenpiteet (rokote, yleinen ehkäisy, covid-free-asetus ja antigeenitestisarjat), oman turvallisuutensa vuoksi. Chawetsan päätti.

Kansanterveysministeriö totesi myös, että vaikka oli erittäin todennäköistä, että jokaista vahvistettua Covid-19-tapausta ei raportoitu virallisesti, sairaaloiden vakavien tapausten ja kuolemantapausten määrät eivät osoittaneet nousun merkkejä, edes kaksi viikkoa uudenvuoden ja huomattavan nousun jälkeen. tapauksissa Chonburissa. Itse asiassa tänään, 17. tammikuuta 2022, yksikään Chonburissa oleva henkilö 7,329 XNUMX:stä tällä hetkellä tarkkailussa tai sairaanhoidossa olevasta tapauksesta ei ollut kansanterveysministeriön mielestä vakava, ja he luokittelevat sen keuhkokuumeeksi tai hengityskoneessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.