WGP#1 JET SKI WORLD CUP 2021-2022 saapuu viimeiseen päivään Jomtienissa

Jomtien-

WGP#1 JET SKI WORLD CUP 2021-2022 järjestetään Pattayassa ja päättyy tänään (16. tammikuuta)th) viimeisten suurten kilpailujen ja palkintoseremonioiden kanssa.

Kilpailu avattiin virallisesti tänään (15th) Jomtien Beachillä ja sitä johti Pattayan kaupungin apulaispormestari Wuttisak Ruemkitkan. Tapahtuma on ollut käynnissä tammikuun 12. päivästä lähtien, mutta suurimmat kilpailut ja kohokohdat ajoitettiin ensisijaisesti tälle viikonlopulle.

Wuttisak kertoi TPN-medialle: "Monet maailmanurheilijat ovat mukana turnauksessa, WGP#1 Jet Ski World Cup 2021-2022. Vesiskootterikilpailuja on viisi erilaista. Tämä on yksi maailman parhaista urheilukilpailuista, ja se sijaitsee kauniilla Jomtien Beachillä täällä Pattayan alueella, jossa on monia perheystävällisiä nähtävyyksiä ja turistikohteita.

”Tämä kilpailu perustuu ydinmalliimme kehittää Thaimaan urheilubränditurnauksia. "Tätä aluetta on käytetty jatkuvasti vesiskootterien maailmancup-kilpailuissa yli 15 vuoden ajan ja se on kasvanut joka vuosi jopa Covid19:n myötä", Wuttisak lisäsi.

Kilpailu käydään tiukkojen Covid-19-vaatimusten mukaisesti, mikä sisältää kaikki myyjät, kilpailijat, henkilökunta ja fanit, jotka saapuvat stadionin alueelle suorittamaan päivittäisen Covid-19-pikatestin. Muita varotoimia ovat sosiaalinen etäisyys, lämpötilatarkastukset, pakollinen maskin käyttö, jatkuvat kaiutinmuistutukset Covid-19:stä, käsien desinfiointipisteet ja paljon muuta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.