Pattayan poliisi teki ratsian Etelä-Pattayan yökerhoon lukkosepän avulla, jonka väitetään avaneen salaa ja rikkoneen Covid-19-sääntöjä. Kymmeniä ihmisiä pidätettiin

Pattaya, Thaimaa

Pattayan poliisi jatkoi päivittäisiä ratsioita ympäri kaupunkia ja Banglamungia, jonka tarkoituksena oli panna täytäntöön tiukat uudet säännöt, joiden Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan on tarkoitus auttaa pysäyttämään Covid-19:n leviäminen.

Tällä hetkellä baarit, yöelämä ja viihdepaikat ovat olleet laillisesti suljettuina huhtikuusta 2021 lähtien Covid-19:n vuoksi. Bangkokissa sijaitseva Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA on kuitenkin äskettäin antanut näille kohteille luvan tulla väliaikaisesti laillisesti muunnetuiksi ravintoloksi.

Tämä muutos edellyttää kuitenkin, että ne suljetaan tiukasti klo 9 mennessä, käydään läpi sertifiointiprosessi ja muutettava ulkoasuaan ja yleisasetuksiaan tiukkojen uusien Covid-sääntöjen mukaisiksi. Heidän on myös tarkoitus tarkistaa asiakkaat pika-antigeenin Covid00-testeillä ennen maahantuloa.

Juuri ennen puoltayötä eilen, 15. tammikuuta 2022, Pattayan poliisi Pol.Majin johdolla. Kenraali Kongpol Techakamphu sai vihjeen huolestuneelta kansalaiselta, että Box 69 Club Etelä-Pattayalla lähellä Soi Bongkotin aluetta toimi salaa yökerhona ja rikkoi CCSA:n ja Chonburin tartuntatautikomitean asettamia Covid-19-sääntöjä.

Tapahtumapaikka näytti olevan suljettu, kaikki valot sammutettuina ja ketju pääsisäänkäynnillä. Kenraalimajuri Kongpolin mukaan asiakkaita päästettiin kuitenkin sisään ja ulos etäisen takasisäänkäynnin kautta poliisin havaintojen perusteella. Lisäksi parkkipaikalla oli paljon autoja ja moottoripyöriä, mikä oli epätavallista suljetulle yritykselle. Kun täysi poliisijoukko saapui tarkastamaan tapahtumapaikkaa, takaovi suljettiin ja lukittiin välittömästi, ja siellä oli merkkejä henkilöstön sulkemisesta ovea.

Kenraalimajuri Kongpol sai luvan ottaa yhteyttä lukkoseppään päästäkseen sisään rakennukseen, koska sisällä ollut henkilökunta kieltäytyi avaamasta ovien lukitusta.

Tämä kesti jonkin aikaa, mutta kun poliisi pääsi sisään paikallisen lukkosepän avulla, he löysivät kymmeniä ihmisiä juomassa, seurustelemassa ja väitetysti rikkovan Covid-19-sääntöjä, kuten naamion käyttämättä jättämistä tai sosiaalista etäisyyttä.

Asiakkaat pidätettiin satunnaisia ​​tarkastuksia varten, mutta mitään laitonta ei tiettävästi löydetty ja heidät päästettiin irti. Yksilö, joka oli tunnistettu tapahtumapaikan "pitäjäksi", jonka nimeä poliisi ei julkistanut täydellisen tutkinnan ajaksi, pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle.

Talonmies saa syytteen useista lain rikkomuksista, mukaan lukien yhteistyön laiminlyönnistä poliisitutkinnan kanssa yrittämällä lukita rakennus ja saada kaikki piiloutumaan sisälle. Poliisi aikoo selvittää myös paikan todelliset omistajat.

Kenraalimajuri Kongpol totesi, että nyt päivittäiset ratsiat, joissa viime viikolla on nähty kymmenien paikkojen väitetysti laittomasti rikkoneen Covid19-sääntöjä, jatkuvat ja varoitti muunnettuja ravintoloita noudattamaan nykyisiä sääntöjä niin epäsuosittuina kuin ne voivat olla tai uhkaavat täydellinen sulkeminen tai alkoholin myynti. kieltää. Vuonna 2021 alkoholin myynti kiellettiin kokonaan kahdeksaksi kuukaudeksi kaikissa ravintoloissa, mikä sulki baarisektorin käytännössä kokonaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/