Kaksi thaimaalaista miestä hyökkäsi ruotsalaisen miehen kimppuun Pattaya Beachillä ilman syytä

Pattaya-

Ruotsalainen mies ilmoitti Pattayan poliisille, kun kaksi nuorta thaimaalaista miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa Pattayalla viime yönä (14. tammikuuta).

49-vuotias ruotsalainen mies ilmoitti Pattayan kaupungin poliisille noin kello 11 Ilmoituksen jälkeen poliisit ja ruotsalainen mies menivät tapahtumapaikalle Pattaya Beachille lähellä poliisiasemaa osoitteessa Soi 00. .

"Trillin ja istuin yksin, join olutta ja rentoutuin Pattaya Beachillä. Nuori thaimaalainen mies lähestyi minua ja löi minua välittömästi kasvoihin, ennen kuin toinen thaimaalainen saapui ja alkoi huutaa minulle rikkinäisellä englannin kielellä, jotta hän pääsisi pois rannalta ja uhkasi minua fyysisesti. Olin järkyttynyt, mutta päätin paeta ja tehdä rikosilmoituksen." Ruotsalainen mies selitti Pattayan poliisille.

– Minulla ei ole aavistustakaan, miksi nämä miehet hyökkäsivät kimppuuni ja ajoivat minut pois. En tehnyt mitään väärää, en ole koskaan tavannut näitä miehiä ennen, en sanonut heille sanaakaan tai aloittanut ongelmaa. Ranta on julkinen kaikille, enkä aiheuttanut mitään ongelmia, vain istuin yksin rentoutuen. Ruotsalainen lisäsi.

Pattayan poliisi tutkii lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen epäillyt jatkotoimia varten. Uhrin nimeä ei kerrottu TPN:n medialle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.