Minor International, huomattava vieraanvaraisuusryhmä, kehottaa Thaimaan hallitusta luopumaan alkoholirajoituksista, kuten aikaisista sulkemisajoista, ja tuomaan takaisin Test and Go -ohjelman matkailun edistämiseksi.

Bangkok -

Minor International Public Company Limited, merkittävä thaimaalainen yksityinen vieraanvaraisuuskonserni, on lähettänyt pääministeri Prayut Chan-O'Challe osoitetun avoimen kirjeen, jossa hän kehottaa hallitusta poistamaan nykyiset rajoittavat alkoholinkäyttöajat, jotka on asetettu klo 9 turistialueilla, ja ottamaan uudelleen käyttöön. "Test&Go" -matkailuohjelma, lopeta turistien pakottaminen sairaaloihin, jos se on positiivinen Covid-19-tartunta, mutta se on lievä tai oireeton, ja päästä eroon Thaimaan passista ja korvaa se yksinkertaisella lentoa edeltävällä rokotustarkastuksella ja covid-testillä.

Kirjeen mukaan yhtiön puheenjohtaja William Ellwood Heinecke totesi, että hallituksen tulisi harkita pragmaattista lähestymistapaa tasapainottaakseen tapaa pitää yritykset ja talous liikkeellä ja löytää tapa elää viruksen uuden Omicron-mutantin kanssa.

Kansainvälisten rajojen sulkemisesta on myös enemmän haittaa kuin hyötyä, varsinkin kun uuden Omicron-variantin paikallinen leviäminen oli jo laajalle levinnyt Thaimaan sisällä ja näytti herra Heinecken mukaan lievältä useimmille ihmisille. Lausunnossa mainittiin myös Maailman terveysjärjestön suositus, jonka mukaan rajojen sulkeminen on tehotonta ja Thaimaan tulisi seurata muita Euroopan ja Etelä-Amerikan maita matkustusrajoitusten lieventämisessä pandemiaa edeltäviin maahantulosääntöihin matkailun edistämiseksi.

Lausunnossa todetaan: "Lisäksi Thailand Passin ennakkohyväksyntäjärjestelmä on vanhentunut, koska se on ollut enemmän esteenä vierailijoille kuin kansanterveyden suojana, jopa pakollinen vakuutus ja hotellien ennakkovaraus on todistetusti este matkailulle muun maailman toimesta. Tätä ei vaadita nykyään."

"Sen sijaan ehdotan yksinkertaista rokotustodistusta ennen lähtöä ja RT-PCR-testiä, kuten useimmat maat ja lentoyhtiöt vaativat."

”Test & Go- tai Sandbox-ohjelmien jatkaminen kaikilla matkailumarkkinoilla on suositeltavaa. Jokaisen saapuvan vieraan, jonka testitulos on positiivinen, tulee sallia myyntif-karanteenin valitsemaansa hotelliin."

"Matkailun hiekkalaatikkoohjelmien osalta kohteiden laajentaminen Surat Thanin saarille, Krabille ja Phangngalle oli hyvä askel oikeaan suuntaan, mutta leviäminen edelleen useammille provinsseille (esimerkiksi Chonburi ja matkailupohjainent Pattaya) olisi vielä parempi."

"Me liike-elämässä haluamme työskennellä hallituksenne kanssa ja tukea ponnisteluja tämän uuden COVID-19-aallon kestämiseksi. Olen varma, että tasapainoisella lähestymistavalla voimme pitää yrityksemme avoimina ja talouden jyllää, samalla kun löydämme tavan elää tämän viruksen kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.