Sa Kaeon ulkoilmaravintola teki ratsian sen jälkeen, kun se tarjoili alkoholia ja toimi baarimaisena ilmapiirinä

Sa Kaeo -

Paikalliseen ravintolaan, joka sijaitsee 200 metrin päässä lähellä Aranyaprathetin poliisiasemaa Sa Kaeossa, tehtiin ratsian viime yönä, tammikuun 11. päivänä, sen jälkeen, kun se tarjoili alkoholia, esitti elävää musiikkia ja toimi baarimaisena ilmapiirinä rikkoen Covid-19:n leviämisen estämiseksi annettua hätäasetusta. .

Yli 70 Sa Kaeon poliisiaseman virkamiestä saapui "Rong Puk Aran" -ulkoilmaravintolaan Suwannasorn 33 Roadilla lähellä Aranyaprathetin poliisiasemaa noin klo 10. väitettyjen julkisten valitusten jälkeen, joiden mukaan tapahtumapaikka saattaa rikkoa maakunnan tartuntatautimääräystä estääkseen Covid-00-koronaviruksen leviämisen.

Ravintola oli sisustettu viihdepaikan tyyliin. Elävää musiikkia esitettiin 3-4 puolialastoman miesesittäjän kanssa lavalla. Noin 22 thaimaalaisen asiakkaan pöytää nähtiin juomassa ja syömässä.

Pöydiltä ja roskakoreista havaittiin läpinäkymättömiä laseja ja alkoholijuomia sisältäviä pulloja, joiden väitetään tarkoituksellisesti piilottaneen juomia. Promotion Girls (PG) oli myös sijoitettu asiakkaiden pöytiin tarjoilemaan alkoholia, kuten baareja ja pubeja. Tämän jälkeen poliisi määräsi tapahtumapaikan sulkemaan välittömästi.

Noin 86 asiakasta, tarjoilijaa ja ravintolan työntekijää vietiin Aranyaprathetin poliisiasemalle taustatarkastuksia ja pidätysasiakirjoja varten. Väitetty ravintolan omistaja, joka paljastui lehdistölle vasta Kanchanapimonina, esiintyi myös poliisiasemalla.

Aluksi omistajaa syytettiin paikan luvattomasta perustamisesta ja laittomasta alkoholijuomien anniskelusta ravintolassa, mikä rikkoo hätäasetusta ja läänin tartuntatautilakia. Asiakkailta veloitettiin läänin tartuntatautilain määräysten vastaisesta keräämisestä, joka aiheuttaa riskin taudin leviämiselle.

Thaimaassa on edelleen tiukkoja sääntöjä, erityisesti baareja ja yökerhoja, Covid-19:n vuoksi. Teknisesti kaikki viihdepaikat ovat olleet kiinni huhtikuusta 2021 lähtien.

Kuva: Daily News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.