Kuljettaja syyttää "viallista GPS:ää" ajamisesta laguuniin Chonburissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Kuljettaja selvisi eilen illalla ilman vammoja ajaessaan henkilökohtaisen ajoneuvonsa laguuniin Phan Thongin alueella väittäen seuranneensa viallista GPS-navigointia ja ettei tapaus ollut hänen syytään.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta Marp Pongin osa-alueen laguunissa juuri ennen puoltayötä viime yönä 10. tammikuuta 2022. Ensimmäiset pelastusryhmät saapuivat onnettomuuspaikalle ja löysivät valkoisen sedanin osittain upotettuna laguunin sisälle. Sedanin nostaminen noin viisi metriä syvästä vedestä nosturiautolla kesti yli tunnin.

Kuljettaja ei loukkaantunut, vaikka olikin läpimärkä, ja oli onnistunut uimaan ulos ajoneuvostaan ​​läheiselle rantaan.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Sedan-kuljettaja, jonka nimeä onnettomuutta tutkivat Phan Thong-viranomaiset salasivat, kertoi lehdistölle olevansa tulossa Bangkokista tapaamaan sukulaisiaan Chonburiin. Hän väitti seuranneensa yksinkertaisesti GPS-navigointia, joka sai hänet ajamaan suoraan laguuniin. Kuljettaja väitti, että onnettomuus ei ollut hänen oma syynsä ja oli täysin GPS-yhtiön vastuulla.

Phan Thongin poliisi ilmoitti, että tapauksesta ei nosteta syytteitä, mutta kehotti kuljettajia olemaan tietoisia ympärillään olevista tieolosuhteista ja olemaan täysin luottamatta GPS-karttaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.