Pattayan viranomaiset ja lainvalvontaviranomaiset varoittavat "ravintoloita" varmistaakseen, että alkoholin myyntiä ei sallita klo 9 jälkeen

Pattaya -

Asianomaisten virastojen viranomaiset tarkastivat useita paikkoja Pattayan alueella eilen illalla varmistaakseen, ettei alkoholia ole myyty klo 9 jälkeen.

Poliisit ja piiriviranomaiset Pattayassa ja Banglamungissa Banglamungin hallintopäällikön Phonchai Sangeiadin johdolla viime yönä (9. tammikuuta)th) tarkasti useita alkoholia myyviä liikepaikkoja Pattayan alueella kello 9 jälkeen

Tarkastus seuraa uutta Chonburi-määräystä, joka julkaistiin eilen aamulla (9th) uusien Covid-19-toimenpiteiden ympärillä, joista Covid-19-tilanteenhallinnan keskus (CCSA) ilmoitti viime viikolla.

Alkoholin tarjoilu ravintoloissa ja muunnetuissa ravintoloissa (katso alla) on lopetettava klo 9 mennessä. Normaali ravintola, joka ei myy alkoholia, voi olla auki normaaliin lakisääteiseen sulkemisaikaan asti, mutta jos ravintola myy pääasiassa alkoholia tai se on muutettu ravintola (entinen baari), sen on suljettava klo 9. Tämä sisältää kaikkien asiakkaiden poistamisen tapahtumapaikalta.

Chonburi julkaisee uusia tilauksia Covid-19-toimenpiteiden ja -sääntöjen ympäriltä

Monet South Pattaya Roadin, Pattaya Third Roadin ja Pattaya Walking Streetin liikepaikat ovat tehneet yhteistyötä tilauksen kanssa Phonchain mukaan.

Jotkut tapahtumapaikat eivät kuitenkaan noudattaneet määräystä, etenkin sivukaduilta. He antoivat edelleen asiakkaiden juoda paikoissa, mutta sammuttivat valot ja sulkivat etuovet yrittäen huijata viranomaisia. Phonchain mukaan jotkut tarjoilivat alkoholia kahvikupeissa, muovikupeissa tai soodatölkeissä.

Monien thaimaalaisten ja ulkomaalaisten kerrotaan myös hengailevan kadulla, kuten Tree Townin markkinoilla. Covid-19-mittauksia ei tarkastettu näille henkilöille, jotka Phonchain mukaan joivat jalkakäytävillä, reunakiveyksillä, julkisilla penkeillä ja muilla julkisilla alueilla välttääkseen pikatestaussääntöjä tai ollakseen tarkastamassa Covid 19:n varalta.

Phonchai ehdotti, että julkiset tilat, kuten Tree Town, ympäröivät suosittuja baarialueita, ja tarjoaisivat keskeisiä kulkuyhteyksiä, joilla estetään ihmisten juominen kadulla ja kokoontuminen. Poliisin nähtiin myös kiertävän rannoilla kello 9:n jälkeen osissa Banglamungia estämään ihmisryhmiä juomasta ja seurustelemasta.

Phonchai totesi TPN-medialle, että jos elinkeinonharjoittajat eivät noudata Covid-19-sääntöjä, he saattavat määrätä alkoholiin liittyvien paikkojen täydellisen sulkemisen tai palauttaa ravintoloissa viime vuonna kahdeksan kuukautta voimassa olleen halveksitun alkoholikiellon. Toistaiseksi vain pehmeitä varoituksia annettiin, koska viime yö oli uusien sääntöjen ensimmäinen yö, mutta tämä muuttuu pian Phonchain mukaan.

Tiukat ja kiistanalaiset säännöt, joiden mukaan asiakkaiden on suoritettava nopea antigeenitestaus päästäkseen alkoholin tarjoilupaikkoihin, ja aikaiset sulkemisajat johtuvat Omicron Covid19 -tapausten lisääntymisestä Pattayan alueella uudenvuoden jälkeen ja alueen viranomaisten huolenaiheista.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.