Reader Talkback -tulokset: Mikä sinua huolestuttaa enemmän Thaimaassa, Covid-19:n saaminen tai mahdollinen pakkosairaala/hotellikaranteeni?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä sinua huolestuttaa enemmän Thaimaassa, Covid-19:n saaminen tai mahdollisesti pakotettu sairaala-/hotellikaranteeni?

Tämän kysymyksen taustalla oli:

Yksi suosituimmista kysymyksistämme on MITÄ TAPAHTUU, JOS TESTI ON POSITIIVINEN JA SE RAPORTOIDAAN VIRALLISESTI, esimerkiksi Covid-19-seulontapisteessä päästäksesi vaikkapa Treetownin markkinoille. Vaikka vastaus voi vaihdella joidenkin tekijöiden mukaan, yleensä sinut viedään ambulanssilla sairaalaan tai terveyskeskukseen, testataan uudelleen, ja jos positiivinen tulos, se arvioidaan useiden tekijöiden, kuten terveyden, iän, riskitilan tai jo olemassa olevan olosuhteet, rokotustilanne, oireet, vakuutus jne. Siinä vaiheessa sinut lähetetään yleensä joko sairaalaan, sairaalaan (karanteenikeskus/hotelli), eristyskeskukseen, kenttäsairaalaan tai jos olet ERITTÄIN onnekas, saat itseeristyksen . (Harvinainen Omicronin vuoksi Chonburissa.) Jos et ole Thaimaan kansalainen, tämä tapahtuu sinun tai vakuutuksesi kustannuksella. Päivien lukumäärä voi myös vaihdella joidenkin tekijöiden mukaan, mutta on yleensä noin 10-14.

  Tämä on herättänyt paljon huolta verkossa, joten haluamme tietää… pelkäätkö enemmän koronaviruksen tarttumista vai hallituksen politiikkaa?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-==-=

Pete SI on kaksinkertaisesti rokotettu Pfizerillä monta kuukautta sitten, ja vaikka täytän 70 tänä vuonna, Omicron-variantti ei pelota minua ollenkaan. Se leviää kulovalkean tavoin, mutta se ei näytä lisäävän sairaalahoitoastetta juurikaan. Tämä tarkoittaa, että oireet ovat lievempiä ja he ovat jo osoittaneet, että se vahingoittaa keuhkoja hyvin vähän, toisin kuin Alpha- ja Delta-muunnelmat aiemmin. Mielestäni Omicron on tehokkain polku laumaimmuniteettiin koko maailmassa. Kuka määrääisi rajoituksia ja matkustusrajoituksia sairauteen, jonka oireet eivät näytä olevan pahempia kuin flunssan? Enemmän ihmisiä kuolee sulkemisten aiheuttamaan taloudelliseen tragediaan kuin Omicroniin. Mutta se, että jään jumiin sairaalaan kahdeksi viikoksi ja en pysty huolehtimaan perheestäni ja elämään "uutta normaalia" elämääni, pelottaa minua.

-=-=-=-=-=-==-

Roy G-Pay -suunnitelmat kohtuuhintaan tulisi toteuttaa, jotta voidaan ottaa huomioon ilmiömäiset sairaalakustannukset, jotka aiheutuvat vanhuksille, jotka eivät pysty varmistamaan riittävää vakuutusta

-=-=-=-=-==-=-

Dennis OI ei tunne ketään, joka sanoisi pelkäävänsä tarttuvansa Covidiin. Kaikki keskustelut pyörivät tarpeettomien rajoitusten, paperityön, sakkojen ilman maskia, kulujen ja byrokraattisten vanteiden aiheuttamien vaikeuksien ympärillä. Ja pakkosairaalahoidon tai karanteenin pelko. Lisätään tähän taloudelliset vaikeudet, joita hallitukset ovat aiheuttaneet sulkemalla yrityksiä ja lentoyhtiöitä, jotka veloittavat kaksinkertaisen reitin ja matkustajien vähenemisen vuoksi. Pandemia on nyt täysin keksitty sotku. Minulla on ollut Covid huhtikuussa 2020, ja vaikka oli pelottavaa ja ERITTÄIN epämiellyttävää olla hengittämättä, Omicron on paljon miedompi versio. AVAA MAAILMA. Se on jo KAIKISSA maissa ja yrittää estää muutaman TÄYSIN rokotetun ihmisen päästämisen samalla sisään satojen tuhansien laittomien on typeryyttä. USA:ssa on 200,000 50,000 kuukaudessa, Thaimaassa XNUMX XNUMX kuukaudessa. Missä on järki?

-=-=-==-=-

Graeme-Olen 71. Kaksinkertainen puukotus Astra Zenecalla ja Pfizerin tehosteella. Saavuin Thaimaahan vasta 21. joulukuuta, ja kyllä, tämä huolestuttaa minua, että minut saatetaan lukita johonkin sairaalaan/sairaalaan, olen varma, että monet matkustajat harkitsevat matkasuunnitelmiaan nyt uudelleen.
Alan katumaan tänne tuloani.
Jos minulla olisi positiivinen testi kotimaassani, he vaativat vain itseeristystä, koska he eivät pidä uutta varianttia yhtä vaarallisena kuin aiemmat mutaatiot.

-=-=-=-=-=-

Pyynnöstä piilotettu nimi-

Suurin ongelma on joutuminen hotellien/hallituksen/poliisin yms. toimesta, jos kuka tahansa? antoi sinulle mahdollisuuden valita mennä sairaalaan tai hotelliin tai eristäytyä omassa paikassa. Uskon, että useimmat valitsisivat jälkimmäisen, toinen vaihtoehto sairaalan ja lopuksi SHA+ -hotellin, ellet ole erittäin varakas henkilö (jotkut ovat ) Covid-vakuutus on pakollinen. Olen kuullut, että se kattaa vain, jos joudut sairaalaan, jolloin ihmisiä ohjataan hotelleihin?
Viimeisimmät näkemäni raportit sanovat, että SHA+ -hotellit saavat tästä rahaa, koska asiakkaita ei ole saapunut pääasiassa siksi, että sinne pääsy on vaivautunut, olen tietokonetaito ja minulla on monia iäkkäitä ystäviä, jotka pyytävät apua. sinulla on käytössäsi vain puhelin, mutta tarvitset ainakin tulostinskannerin niitä lukuisia papereita varten, jotka on esitettävä eri henkilökunnalle matkalla. Olen myös saanut uskomaan, että SHA+-hotelliin varattaessa heidän tulee lähettää Jokainen henkilökohtainen taksi, tiedän kuitenkin monia, joiden kaikkien piti nousta minibussiin Bangkokiin ja jotka kieltäytyivät jättämästä ihmisiä jumiin jopa 8 tunniksi, kunnes heidän taksinsa saapui samaan tapaan kuin ystäväni, joka saapui odottamaan yksinmatkaa Pattaya, kun itse asiassa oli kolme plus kuljettaja.
-=-=-=-=-=-=-=
Robert O-Fake/epävarmat laatutestit, vääriä tuloksia, korruptoitunut järjestelmä, oikeussuojakeinojen puuttuminen, heikko oikeusjärjestelmä, huonot kansalaisoikeudet, kielimuuri, liian monta tuntematonta… ei vaivan arvoista juuri nyt.
-=-=-==-=-=-=
Michael NI luulee olevani vähemmistössä, mutta Covid. Olen 80-vuotias, vammainen ja immuunipuutteinen. "Lievä" tai ei, Omicron voi tappaa minut, ja olen vakavasti huolissani Omicronista. En ole kiinnostunut suuremmasta sairaudesta tai kuolemasta, ja mieluummin minulla on monia vuosia edessäni, jos mahdollista. Suojelen tällä hetkellä kaikkea Banglamungin Covidia ja aion jatkaa niin. Kyllä, olen täysin rokotettu, mutta olen silti syvästi huolissani. Muutama vuosi sitten minulla oli "tavallinen" flunssa, joka aiempien terveysongelmieni vuoksi melkein vei henkeni, joten kyllä, Covid on vakava ongelma, ja kyllä, myös elämälläni on merkitystä.
-=-==-=-=-=-
George S-Pakkokaranteenissa, kun en luultavasti ole niin sairas ja voisin vain jäädä kotiin.
-=-=-=-=-=-=-=
Rod B - Huijaus pakotti sairaalahoitoon ja hotellikaranteenin. Suunniteltu yksinkertaisesti kiristämään rahaa.
-=-=-=-==-=-=-
Melissa M-Hospitel karanteenissa. Pärjään hyvin kotona, mutta en voi edes kuvitella nukkuvani noissa hirveissä olosuhteissa tai syöväni autotalliruokaa viikossa. Kova syöttö! Tästä syystä puolet ihmisistä, joiden testi on positiivinen, ei kerro kenellekään vaan jää kotiin.
-=-=-=-=-==-=-
Bartie F-
Se on jo ollut. Oli jopa vähemmän kuin vilustuminen.
Karanteeniin juuttuminen nuuskaamaan, kun KAIKKI saavat sen joka tapauksessa, on vain tyhmää.
-=-=-=-=-=-=
TJ-Covid. Mutta olen vammainen ja minulla on monia terveysongelmia. En pyydä kaikkien muiden "sulkemista" minun takiani, ja pystyn suojelemaan itseäni, mutta Covid huolestuttaa minua syvästi.
-=-=-=-=-=-=-
Phil T-Ei pelkoa covidista. Olen kestänyt karanteenin jo joulukuussa 2020, joten en missään nimessä halua toistaa tuota kokemusta tai kulua! Joka tapauksessa on naurettavaa jatkaa ihmisten testaamista, varsinkin niitä, joita on jo hyökätty! "Voit silti saada sen ja antaa sen eteenpäin" kuulen epäilijöiden itkevän! Jos näin on, kuten näyttää olevan asianlaita, pistokset ovat ilmeisen hyödyttömiä!
–=-=-=-=-=-
Sergio G-Se on vakuutushuijaus. Paljon ihmisiä lentämään kokeeseen ja menemään. Ilmeisesti heillä kaikilla oli negatiivinen PCR-testi ennen koneeseen nousua, mutta mystisesti positiivinen tulos saapuessaan…

Siinä se tälle viikolle! Pysy kuulolla toisen lukijan talkbackista HYVIN pian! Arvostamme KAIKKIEN palautetta ja ajatuksia! Jos et päässyt vastaamaan, kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/