Chonburin kansanterveyspäällikkö tarkastaa Pattayalla aiempien klusterien liikepaikat paikallisesti lisääntyvien Covid-19-tartuntojen vuoksi

Chonburi -

Chonburin provinssin kansanterveysviranomaiset lähetettiin tarkastamaan Pattayassa paikat, jotka on kirjattu edelliseksi Covid-19-tartunnan saaneeksi "klusteriksi" eilen 8. tammikuuta, sen jälkeen kun maakunta saavutti maan suurimman Covid-19-potilaiden määrän. .

Dr. Apirat Katanyutanon, Chonburin kansanterveysosaston johtaja, johti osastoa tarkastamaan Pattayan alueen ja rohkaisemaan kaikkia tapahtumapaikkoja noudattamaan tiukasti hallituksen ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä ja suorittamaan ATK-testejä useammin asiakkaille ja matkustajille ennen vierailua sekä työnantajille ja työntekijöille. , mukaan lukien kaikki esiintyjät tai muusikot.

Apirat kertoi TPN:n toimittajille: ”Paikkapaikkojen on suoritettava ATK (Rapid antigen kit) -testi kaikille asiakkaille ennen sisääntuloa. Itsetestit kotona tai negatiivisen testin ”valokuvat” eivät ole enää sallittuja, koska osa niistä ei välttämättä esitä viimeisimpiä testin tuloksia. Lisäksi on raportoitu, että ihmiset "fakelevat" testituloksia kotona. Sertifioidut testitulokset, joissa on oikea päivämäärä asianmukaisessa pussissa, ovat hyväksyttäviä, kuten ne toimitetaan virallisissa tarkastuspisteissä kansanterveyshenkilöstön kanssa."

"Jotkut tapahtumapaikat eivät vieläkään noudattaneet tätä toimenpidettä ja päästivät itsetestauksen tehneet asiakkaat sisään. Jos palveluun oli mahdollisesti tulossa tartunnan saanut henkilö, toinen klusteri voi seurata perässä. Tätä pidetään edelleen suurena ongelmana."

Viime aikoina jotkin kaupat ja ravintolat kohtaavat riittämättömän määrän ATK-testisarjoja. Testisarjan kysyntä on suuri, ja joidenkin ihmisten on ostettava ne korkealla hinnalla. Hallituksen virkamiehet tiedostavat nyt asian ja tarjoavat apua mahdollisimman pian. He ehdottivat asiakkaiden tai henkilökunnan lähettämistä virallisiin tarkastuspisteisiin, kuten Treetowniin tai Walking Streetiin. Sillä välin voidaan ryhtyä oikeudellisiin toimiin, jos paikat eivät ole ehkäisevien toimenpiteiden mukaisia.

Apirat totesi myös, että jos tapahtumapaikat eivät noudata sääntöjä, kansanterveysministeriö voidaan pakottaa sulkemaan alkoholintarjoilupaikat kokonaan uudelleen tai tuomaan takaisin halveksitut alkoholikiellot, mitä he eivät halunneet tehdä, koska tiesivät sen vahingoittavan ihmisten toimeentuloa. ja tulot.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.