Pattaya lykkää Naklua Walk and Eat -festivaalia

Pattaya -

Pattayan kaupungin PR-osasto ilmoitti eilen (7. tammikuutath), että he ovat päättäneet lykätä Naklua Walk and Eat -festivaalia varotoimenpiteenä ja huolen vuoksi Covid-19:stä.

Festivaali järjestettiin joka viikonloppu lauantaisin ja sunnuntaisin. Tapahtuma järjestetään joka viikonloppu 30. tammikuuta astith, 2022, joka on yhteensä 16 päivää. Tapahtuma alkoi 11. joulukuutath, 2021.

Pattaya järjestää vuotuisen Naklua Walk and Eat -festivaalin, joka alkaa tänään tammikuun loppuun joka viikonloppu

He totesivat, että Pattayassa ja Chonburissa monien vahvistettujen Covid-19-tapausten vuoksi tapahtumaa on lykätty, kunnes tilanne paranee.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.