Venäläinen mies löydettiin kuolleena, kun hän ilmeisesti hyppäsi yön aikana Pattayan poliisiaseman katolta

Pattaya -

Venäläinen mies löydettiin kuolleena, kun hän ilmeisesti hyppäsi Pattayan kaupungin poliisiasemalta aikaisin tänä aamuna (5. tammikuutath), yksi.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapahtumasta juuri kello 2:00:n jälkeen lähellä sähköpylvästä ja vaihtokoppia suoraan Pattayan kaupungin poliisiaseman edessä osoitteessa Soi 9, Beach Road.

He ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen kuolleen miehen, jonka poliisi tunnisti Venäjän 38-vuotiaaksi mieheksi, joka makasi maassa vakavien vammojen vuoksi kaatumisestaan. (Pattaya News ei pidä hänen nimeään odottaessaan hänen suurlähetystönsä ja perheensä ilmoitusta.)

Hän sai vakavia päävammoja ja vuoti runsaasti verta. Hänen oikea jalkansa murtui.

Joukko teini-ikäisiä todistajia kertoi The Pattaya Newsille, että ollessaan ulkona kävelyllä he kuulivat äänen jostakin osumasta maahan ennen kuin he näkivät vieraan miehen ruumiin. Sen jälkeen he ilmoittivat poliisille aseman sisällä.

Majuri Chaihan Pimjan kertoi Pattaya Newsille: "Venäläisen miehen molemmissa käsissä oli palovammoja ja hän ilmeisesti kiipesi poliisiaseman vieressä olevaan sähköpylvääseen päästäkseen katolle."

TPN-medialle näytetyssä CCTV-materiaalissa näyttää siltä, ​​että mies seisoi kolmikerroksisen katon reunalla useita minuutteja ennen kuin hän yhtäkkiä hyppäsi.

Majuri Chaihan sanoo, että poliisi tutkii, miksi mies kiipesi poliisiasemalle ja kuolisi ilmeisesti itsemurhaan.

Kärsitkö SINÄ tai joku tuttusi masennuksesta, masentuneesta olosta tai tarvitsetko vain jonkun, jonka kanssa puhua? Siellä on ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja haluavat puhua kanssasi. Suosittelemme Thaimaan samarialaisia.

Voit tavoittaa heidät napsauttamalla tätä ja se on täysin ilmainen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.