Thaimaa on nyt virallisesti saavuttanut yli 2,000 XNUMX Omicron-tapausta, kansanterveysministeriö raportoi

Tohtori Supakit Sirilak

Kansallinen -

Yhteensä 2,062 54 Omicron-tapausta raportoitiin 4 maakunnassa eri puolilla maata, Thaimaan kansanterveysministeriö ilmoitti tänään XNUMX. tammikuuta.

Niistä Bangkok kirjasi eniten Omicron-tapauksia, 585, mukaan lukien seitsemän paikallista lähetystä, jota seurasi Kalasin 233 tapauksella, mukaan lukien 231 paikallista lähetystä, Roi Et 180 paikallisella lähetyksellä, Phuket 175 tapauksella, mukaan lukien 17 paikallista lähetystä, Chon Buri 162:lla. tapauksia, mukaan lukien 70 paikallista lähetystä, ja Samut Prakan 106 tapauksella, mukaan lukien 18 paikallista lähetystä.

On kuitenkin syytä huomioida, että ministeriön mukaan todellinen tapausten määrä voi olla suurempi, koska monet ihmiset testasivat pikatesteillä kotona eivätkä raportoineet virallisesti tuloksiaan, osa välttääkseen mahdollisen pakollisen karanteenin.

Tohtori Supakit Sirilak, lääketieteellisten tieteiden osaston pääjohtaja, totesi myös, että Omicron-variantti on nyt muodostanut alivariantinsa, jotka ovat B.1.640.1 ja B.1.640.2. Mutaatio oli kuitenkin normaali, kansanterveysministeriö oli niistä täysin tietoinen ja seurasi nyt tilannetta varovasti.

Omicron-infektiot alkaisivat aiheuttaa paikallisia tartuntoja tietyillä alueilla, mutta eivät vielä vaikuttaneet kuolemien määrään, ja Supakit painotti, että lähes jokainen tapaus oli lievä tai oireeton. Äskettäin kuolleet ilmoitettiin niiden joukossa, jotka olivat aiemmin saaneet tartunnan kaksi tai kolme viikkoa sitten. Suurin osa Thaimaan tartunnoista on tähän mennessä ollut delta-varianttia, joka oli pääjohtajan mukaan 70-80 prosenttia.

TPN-media raportoi kuitenkin, että Banglamungin henkilökunnalle on välitetty useita ilmoituksia ruuhkaisista sairaaloista, vaikka tämä johtuu ensisijaisesti pakollisista karanteenikäytännöistä, jotka koskevat jopa lieviä ja oireettomia potilaita, jotka sitovat sairaalaresursseja vakavasti sairaisiin ihmisiin. Chonburi on raportoinut vain kahdesta vakavasti sairasta tapauksesta viimeisen 24 tunnin aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.