PÄIVITYS: Kolme suurta epäiltyä "väkivaltaisessa tappelussa" Keski-Pattayan Tree Town Market -alueella, jossa yksi ihminen kuoli, pidätettiin

Pattaya –

Kolme suurta epäiltyä "väkivaltaiseen tappeluun" Keski-Pattayan Tree Town Marketin alueella Soi Buakhaon edustalla, jossa yksi ihminen kuoli sunnuntaina 2. tammikuuta 2022, on pidätetty tänä aamuna 4. tammikuuta 2022.

Ensinnäkin viitteenä aikaisempi kattavuutemme:

Tapaus tapahtui noin klo 10 00. tammikuuta Tree Townin markkinoilla, ja siihen vastasi everstiluutnantti Krikrit Saiwana, Pattayan kaupungin poliisin apulaiskomissaari, ja hänen tiiminsä saatuaan ilmoituksen tapauksen todistajilta Covid-2-testaajilta. .

Yksi ihminen kuoli, useita loukkaantui ja pakeni väkivaltaisen tappelun jälkeen Tree Townin markkina-alueella, Pattayan poliisi sanoo

Kaksi ihmistä loukkaantui tapahtumassa ja yksi mies kuoli, Mr. Narawit Prongsongnern, 52, joka syntyi ja kasvoi Pattayalla ja tunnettu paikallinen. Hänet tunnettiin erityisen hyvin Tree Townissa lempinimellään ‘Aey Marine’. Hän sai vakavia vammoja puukotushaavasta, ja hänet julistettiin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa tapahtuman jälkeen.

Kaksi muuta loukkaantunutta olivat Amornthep Pongsawet, 49, Banglamungista ja Thani Promduang, 34, Chanthaburista.

Lisäviitteenä eilisiltainen artikkelimme Pattayan poliisista, joka etsii edelleen asianosaisia:

Pattayan poliisi etsii kaikkia epäiltyjä

PÄIVITYS: Poliisi etsii kaikkia epäiltyjä väkivaltaiseen tappeluun, jossa kuoli yksi ihminen Keski-Pattayalla

Nyt täydellinen päivityksemme:

Pattayan kaupungin poliisi on tunnistanut kolme epäiltyä, joita kuvailtiin herra Boy ‘Arm’ Sukkeephon, 32, Banglamungista, Niwat ‘Wat’ Prakong, 51, ja Niphon ‘Gab’ Prakong , 24, molemmat Phra Nakhon Si Ayutthayasta. Wat ja Gab ovat isä ja poika, kun taas Boy on heidän työnantajansa.

Pattayan provinssin tuomioistuimen pidätysmääräys oli annettu kolmelle epäillylle ennen heidän kiinniottamista.

Myöhään eilen iltapäivällä (3rd), poliisi pidätti Niwat ‘Wat’ Prakongin, 51, vuokrahuoneesta Tree Town Marketin lähellä.

Kaksi muuta epäiltyä, Boy ja Gab, antautuivat Pattayan poliisille myöhään eilen illalla (3. tammikuutard). Pattayan poliisin mukaan herra Boy oli henkilö, jonka väitettiin puukottavan Narawitin kuoliaaksi. Boy on kuulemma myöntänyt tehneensä niin, mutta vetoaa itsepuolustukseen. Â Poika kertoi Pattayan poliisille, että Narawit oli uhannut vahingoittaa hänen vanhempiaan ja loukannut vakavasti häntä ja hänen perhettään.

Poliisin mukaan kaikkia kolmea epäiltyä syytetään tahallisesta murhasta, vakavien vammojen ja kuoleman aiheuttamista ruumiinvammoista sekä laittomasta aseiden kantamisesta julkisella paikalla.

Kaikki kolme epäiltyä ovat kiistäneet kaikki syytteet ja väittävät puolustavansa itseään. He ovat myös kieltäytyneet tekemästä uudelleenesitystä. Poliisi on evännyt takuita lehdistön ajan, kun tutkinta jatkuu, ja kaikki kolme miestä ovat tällä hetkellä pidätettyinä lehdistön ajan.

Erimielisyyden tarkkaa motiivia tutkitaan edelleen, Pattayan poliisi lisäsi, vaikka vaikutti siltä, ​​että se johtui kiistasta, joka koski paikallisten yritysten turvatyöhön liittyviä työpaikkoja. Kaksi erimielistä ryhmää sopivat tapaavansa Tree Townin keskustassa keskustelemaan ongelmasta, mutta tilanne kärjistyi henkilökohtaisiin uhkauksiin yksilöiden perheitä kohtaan ja sitten fyysiseksi väkivallaksi.

Pattayan poliisi on arvostellut voimakkaasti osapuolten toimia ja huomauttanut, että se tapahtui kymmenien turistien edessä yhdellä Pattayan vilkkaimmista alueista ja heidän mukaansa loukkasi kaupungin mainetta. Everstiluutnantti Krikrit Saiwana jopa totesi, että tappelu oli loukannut hänen sanojensa mukaan Pattayan perheystävällistä mainetta.

Jatkamme tämän tarinan seuraamista täällä TPN-mediassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.