Royal's Cup debytoi Aasian kiertueella vuonna 2022 Grand Prix Golf Clubilla

Reikä 2, par-4. 21. joulukuuta 2010. Thai Country Club, Bangkok, Thaimaa. Pakollinen luotto: Richard Castka/Sportpix International

Kanchanaburi, Thaimaa, 4. tammikuuta: Royal's Cupin avajaiskilpailu järjestetään tänä vuonna Grand Prix Golf Clubilla, joka sijaitsee Kanchanaburissa, ja se on yksi niistä tapahtumista, jotka auttavat nostamaan esiripun Asian Tourin jännittävälle uudelle kaudelle.

Kokonaispalkintona 400,000 24 US$, tapahtuma pelataan 27.-2022. helmikuuta ja se on ensimmäinen koko kentän Aasian kiertuetapahtuma, joka järjestetään Thaimaassa vuonna XNUMX.

Turnauksen piti alun perin käydä maaliskuussa 2020, mutta se siirrettiin COVID-19-pandemian vuoksi.

Tapahtuma tulee nyt olemaan osa jännittävää sarjaa varhaisia ​​tapahtumia vuoden 2022 Aasian kiertueen aikataulussa – joka on määrä julkaista myöhemmin tässä kuussa.

Tohtori Prachin Eamlumnow, johtaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Grand Prix International Public Ltd Company sanoi: "Lähes kahden vuoden jälkeen olemme iloisia, että voimme vihdoin isännöidä tapahtumaa ensi kuussa."

"Tavoitteemme on mainostaa Thaimaata maailmanluokan golfkohteena ja kehittää peliä täällä tämän Hänen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkunin (Rama X) kunniaksi järjestetyn tapahtuman kautta ja juhlia Grand Prix -tapahtuman 50-vuotispäivää. International Public Company Limited vuonna 2020."

"Kun tuottoisia palkintoja on tarjolla, olemme varmoja, että tästä tulee jännittävä golfviikko paitsi pelaajille, myös kaikille suoraa lähetystä seuraaville faneille", hän lisäsi.

Turnausta edistää Grand Prix International, Bangkokin kansainvälisen autonäyttelyn (BIMS) takana oleva yritys, joka on ollut merkittävä tapahtuma Thaimaan autoteollisuudessa yli 40 vuoden ajan.

Tuottoisen kukkaron lisäksi useita uusimman mallin sponsoriautoja on tarjolla Hole-In-One-palkintoina joka parissa kolme (reiät 3, 5, 12 ja 16), sekä palkintoja Albatrosseille reiät 2, 14 ja 18.

Ensimmäinen pelaaja, joka saavuttaa saavutuksen yhdessä näistä reiistä, ajaa kotiin yhden tapahtuman sponsoriautoista, jotka ovat: Toyota, Mitsubishi, Mazda, MG ja Isuzu.

Asian Tourin komissaari ja toimitusjohtaja Cho Minn Than sanoi: "Olemme erittäin kiitollisia Grand Prix Internationalille heidän sitoutumisestaan ​​ja olemme todella kiitollisia heidän kärsivällisyydestään kahden viime vuoden aikana taistellessamme pandemiaa vastaan.

"On kunnia olla tekemisissä Grand Prix Internationalin kaltaisen arvostetun ja arvostetun järjestäjän kanssa, ja olemme iloisia, että he ovat päättäneet isännöidä ensimmäistä golftapahtumaansa Asian Tourin yhteydessä."

Royal's Cup on myös kiertueen ensimmäinen vierailu Kanchanaburiin, joka on täynnä toisen maailmansodan historiaa ja joka sijaitsee noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Bangkokista.

Päättyy.

Tietoja Aasian kiertueesta

Asian Tour on Aasian ammattigolfin virallinen sanktioelin, ja se johtaa ammattigolfin kehitystä koko alueella ja parantaa jäsentensä uraa ja samalla sitoutuu pelin eheyteen. Asian Tour on kansainvälisen PGA Toursin liiton jäsenyyden kautta Aasian ainoa tunnustettu yleisaasialainen golfkiertue. Tour on virallisesti tunnustettu virallisessa World Golf Rankingissa, ja se tarjoaa tapahtumilleen arvokkaita rankingpisteitä, jotta osallistujat saavat tunnustusta maailman näyttämöllä. Se on myös The R&A:n tytäryhtiö. Kiertuepartnereita ovat Rolex (Timekeeper), Habitat for Humanity (kestävän kehityksen kumppani), Titleist (verkkokumppani) ja FootJoy (matkan toimittaja). Asian Tourin pääkonttori sijaitsee Sentosassa, joka on Asian Golfin kotipaikka, kun taas Sentosa Golf Club on osa eksklusiivista Asian Tour Destinations -kiinteistöverkostoa. Tourilla on myös toimisto Kuala Lumpurissa, Malesiassa.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/