Chonburi ilmoitti yhteensä seitsemän kuolemantapausta ja seitsemän loukkaantumista "New Year's Seven Days of Danger" -liikenneonnettomuuksien ensimmäisen viiden päivän aikana.

Chonburi -

Chonburi on ilmoittanut yhteensä seitsemän kuolemantapausta ja seitsemän loukkaantumista viiden ensimmäisen päivän aikana (29th tammikuulle 2nd) vuoden 2022 "Uudenvuoden Seitsemän vaaran päivää" -kampanjassa.

Chonburin PR-toimisto tänään (3. tammikuutard) on julkaissut yksityiskohtia viidentenä päivänä (2. tammikuutand) "New Year's Seven Days of Danger" -kampanjan tieliikenneonnettomuudessa.

Chonburissa tapahtui eilen 2. tammikuuta kaksi onnettomuutta. Banglamungissa sattui yksi onnettomuus, jossa yksi kuoli ja yksi loukkaantui. Toinen onnettomuus tapahtui Ko Chanin alueella, ja yksi kuoli. Molemmat kuolleet olivat miehiä.

Yhteensä viidessä vuorokaudessa suurin osa onnettomuuksista johtui ylinopeudesta ja suurin osa onnettomuuksista johtui moottoripyöristä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.