Pattayan pormestari sanoo, että säännölliset tapahtumat jatkuvat Omicronin huolenaiheista huolimatta, suunnittelu alkaa kiinalaisen uudenvuoden/ystävänpäivän, maaliskuun musiikkifestivaalin Songkranissa.

Pattaya, Thaimaa-

  Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume puhui TPN-median kanssa tänä aamuna käsitelläkseen sosiaalisen median huolenaiheita nopeasti leviävästä "Omicron" Covid-19 -variantista Pattayassa ja siitä, kuinka kaupunki suhtautui tilanteeseen.

Pormestari Sonthaya totesi, että kaikki varotoimenpiteet ja suojatoimenpiteet toteutetaan, kuten nopean Covid-19-testin seulontatarkastuspisteet alkoholia tarjoileville paikkoille.

Pormestari totesi myös, että vuodelle 2022 kaupunki jatkaisi suurten tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista joka kuukausi, koska ne auttoivat merkittävästi paikallista matkailua, erityisesti kotimainen, viime kuukausien viikonlopputapahtumien tulosten perusteella. Hän sanoi myös, että kaupunki oli osoittanut osaavansa toteuttaa tapahtumat turvallisesti Covid-19-varotoimilla ja jos Omicron-tilanne jatkaa kasvuaan, viranomaiset voisivat vastata lisätoimilla, kuten vaatimalla tapahtumaalueille pääsyn pikatestejä sekä sallimalla vain täysin rokotetut tapahtumat. -kävijät. Tarkat varotoimet vaihtelevat nykyisen Covid-19-tilanteen ja tapahtuman tyypin mukaan.

Tämän kuun tärkeimpiä tapahtumia ovat Jet Ski World Cup, joka järjestetään Jomtienissa kuun puolivälissä, 12.-16. tammikuuta lähellä Jomtien Night Marketia. Vielä ei ole päätetty, sallitaanko fanit, koska se ei riipu pelkästään paikallisista säännöistä vaan myös urheilijoita ja urheilujärjestöjä edustavista tapahtuman järjestäjistä. Walk and Eat -festivaali jatkuu myös joka viikonloppu Nakluassa.

Helmikuussa kaupungissa järjestetään kiinalaisen uudenvuoden festivaali ja ystävänpäiväfestivaali, joiden yksityiskohdat tulevat lähiviikkoina.

Kaupunki suunnittelee maaliskuulle toista musiikkifestivaalin parhaiden thaimaalaisten artistien kanssa koko kuukauden ajan.

Huhtikuuksi kaupunki suunnittelee suurta Songkran (thaimaalainen uusivuosi) -festivaali, joka on yleensä Pattayan vuoden suurin tapahtuma, mutta joka on peruttu (ainakin konserttien "hauskat" osat, baarit, vesileikit jne.) kahden viime vuoden aikana. Pormestarin mukaan oli kuitenkin aivan liian aikaista päättää, olisiko festivaali "vain perinteinen" kuten vuonna 2021 Covid-19-huolien vuoksi vai olisivatko vesisodat ja Songkranin "hauskat" puolet ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen. olla sallittu.

Pormestari korosti, että Pattayan täytyi "elätä Covid19:n kanssa" ja vaikka kaikki suunnitelmat saattavat muuttua, kaupunki eteni vuoden 1 2022. vuosineljänneksen tärkeimpien tapahtumien aikataulussa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/