Reader Talkback -tulokset: Mikä on uudenvuodenlupauksesi?

Seuraavassa on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esitelläksemme teille, arvoisat lukijamme. Tässä ovat viimeisimmän kysymyksemme tulokset

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä on uudenvuodenlupauksesi?

Tämän kysymyksen taustalla oli:

Monille vuosi 2021 oli pahempi kuin 2020, luultavasti Pattayassa, jossa alkoholikielto oli kahdeksan kuukautta, ja monet yritykset, kuten Pattayan kuuluisat baarit ja yöelämä, olivat suljettuina suurimman osan vuodesta. Ystävät menettivät ja monet ihmiset kamppailivat Pattayalla leviävät kuvat nälkäisistä ihmisistä, jotka seisoivat tuntikausia jonossa suuren kesäsulun aikana. Monet toivovat, että vuodesta 2022 tulee parempi vuosi, mutta se jää nähtäväksi. Mikä on uudenvuodenlupauksesi?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

John D: Uuden vuoden lupaukseni ei ole enää tehdä uuden vuoden lupauksia

-==-=-=-=-

Fred CI ei voi koskaan pitää niitä, joten ei yhtään tänä vuonna. Miksi vaivautua?

-=-=-=-=-=-

David Mac - Sama kuin viime vuonna. Laihduta ja päivitä tyttöystäväsi uudempaan malliin!

-=-=-=-=-=-

Andrea S - Saan kuusi rokotetta ja kolminkertaisen laastarin kasvoilleni, ja sitten ylpeydellä rajoitan itseni makuuhuoneeseeni, yksin ja eristyksissä, peläten kaikkea.

Kyllä, haluan liittyä joukkoihin ja olla vihdoin onnellinen.
Toivottavasti normaali älykkyysosamääräni laskee yhtä alas kuin lampailla ja elän onnellisena kuin he, ja olen kiitollinen hallitukselleni siitä, että hän suojeli minua koko loppuelämäni.
-=-=-=-=-=-
Mike R-Ikävä kyllä ​​inhoan liikuntaa, jos haluat pudottaa painoa.
-==-=-=-=-=
Robbie-Tulla humalammaksi kuin 2021. Tämä tulee olemaan suuri haaste minulle.
-=-=-=-=-=-
NS-Voit viettää vähemmän aikaa kaikessa sosiaalisessa mediassa ja uutisissa. TPN, teet yleensä hyvää työtä, mutta uskon, että kaiken median sulkeminen vasemmalle, oikealle ja keskelle on paras tapa käsitellä tätä loputonta Covid BS:ää.
-=-=-=-=-=-=-
Irfan S-Paluun Pattayalle ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen. Ole hyvä ðŸ™
-=-=-==-=-=-=
Karl I - Haluan antaa enemmän takaisin paikalliselle yhteisölleni ja tukea apua tarvitsevia.
-=-=-=-=-==-=
Isis C - Jos haluat viettää enemmän aikaa thaimaalaisen opiskeluun, olen todella perseestä! Minun täytyy soljella ja todella oppia tänä vuonna!

Siinä se tälle viikolle! Pysy kuulolla toisen lukijan talkbackista HYVIN pian! Arvostamme KAIKKIEN palautetta ja ajatuksia! Jos et päässyt vastaamaan, kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/