Maya Bay Krabissa avautuu uudelleen ensimmäisenä päivänä noin kolmen vuoden sulkemisen jälkeen

Krabi -

Monet turistit vierailivat Maya Bayssä Ao Nangissa ensimmäisenä uudelleen avaamispäivänä sen jälkeen, kun noin kolme vuotta oli suljettu turisteilta, sekä kotimaisista että ulkomaisista, ympäristön elpymisen mahdollistamiseksi.

Virallista avajaista johtivat Krabin kuvernööri Puttipong Sirimart ja alueen hallinnan suojelutoimisto 5:n johtaja Yongyut Nakwiroj.

Mr. Yongyut kertoi Associated Thai Pressille: "Turistit voivat vierailla Maya Bayssä klo 7-00. 6 turistia voi vierailla lahdella joka kierros tunnin ajan. Yhteensä 00 375 turistipaikkaa on päivässä. Tänään pääsymaksu oli ilmainen, koska uusi vuosi oli lahja turisteille.

– Vierailijat eivät saa mennä veteen, mutta he voivat kävellä ja rentoutua rannalla. Jos joku rikkoo uimakieltosääntöjä, ryhdymme oikeustoimiin. Haluamme säilyttää harvinaisia ​​merieläimiä lahdella. Lahdessa asuu yli 100 Blacktip Reef -haita ja paljon maalattuja piihummereita."

On raportoitu, että kiertoajeluveneet eivät riittäneet turisteille uudelleen avaamisen ensimmäisenä päivänä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.