Pattaya Countdown 2022 alkaa erittäin vähällä osallistujamäärällä tiukkojen Covid-toimenpiteiden vuoksi, toinen päivä alkaa

Pattaya -

Pattaya Countdown 2022 alkoi eilen illalla (29. joulukuutath). Valitettavasti vain Pattaya Law Enforcementin arvion mukaan alle kaksisataa ihmistä koki konsertit tapahtumavyöhykkeellä Bali Hai Pier -laiturilla.

Alhainen osallistujamäärä johtui ensisijaisesti siitä, että vaadittiin olla täysin rokotettu Covid-19:tä vastaan ​​päästäkseen edes lähelle lavaa, vaan myös todistettava negatiivinen Covid-19-testi viimeisen 72 tunnin aikana lääkärin todistuksella/allekirjoituksella. Nämä epätavallisen tiukat menettelyt määrättiin Covid-19-tilanteenhallintakeskuksen eli CCSA:n toimesta aiemmin tässä kuussa. Aiemmat tapahtumat Pattayassa marraskuusta lähtien ovat vaatineet vain toista, mutta eivät molempia, mikä näytti vaikuttavan suuresti osallistujamäärään.

Pattayan kaupungin pormestari Sontaya Kunplome avasi festivaalin virallisesti. Ihmisten, jotka halusivat liittyä tapahtumavyöhykkeelle, TÄYTYY olla suorittanut vähintään kaksinkertainen annos hyväksyttyä Covid – 19 -rokotetta JA näytettävä todiste äskettäin tehdystä Covid-19 ATK -testistä lääkärintodistuksella.

Pormestari Sontaya kertoi TPN-medialle: "Pattaya Countdown 2022 on 12.th Tapahtuma, jota meillä on ollut maan avauduttua kansainvälisille turisteille 1. marraskuuta lähtienst. Olemme järjestäneet monia onnistuneita tapahtumia ja tiedämme, että tämäkin tulee olemaan, vaikka Omicronin edessä on tiukemmat toimenpiteet. (Covid-19-variantti)"

”Olemme yrittäneet tehdä kaikkemme, jotta tämä lähtölaskentatapahtuma onnistuisi suurissa vastoinkäymisissä. Kiitos kaikille, jotka ovat tiukasti seuranneet Covid -19 -mittauksia. Olemme turvassa ja viihdymme näiden festivaalien aikana. Kaikki henkilökunta ja työntekijät sekä kaikki osallistujat, minä mukaan lukien, täyttivät samat vaatimukset testaukselle ja täydelliselle rokotukselle Covid-19-virusta vastaan. Pormestari lisäsi.

TPN-media huomauttaa, että tiukat Covid-19-toimenpiteet panostettiin laajalti verkossa, ja monet ihmiset kysyivät, tarvitseeko heidät testata ja rokottaa, miksi tapahtumassa oli edelleen sosiaalisesti erillään olevia tuoleja ja kiellettyä ruokaa ja juomaa (mukaan lukien alkoholiton.) tuloksena, yhtä tai kahta artistia lukuun ottamatta, esityksen kohtaus oli hiljainen.

Toinen yö alkaa tänään raporteilla, joiden mukaan viranomaiset voivat sallia rajoitetun määrän ihmisiä pääsyn ulkopuoliselle tapahtuma-alueelle (General Bali Hai Pier -alueelle) vähemmän vaatimuksilla, mutta ei konserttilava-alueelle, jotta useammat ihmiset pääsevät näkemään tapahtuman. näytä, mutta pysy silti turvassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.