Thaimaalainen rock-yhtye "Big Ass" peruuttaa uudenvuoden esiintymisensä, mukaan lukien Pattayalla kitaristin todettua positiivisen Covid-19:n

Chonburi -

Kuuluisa thaimaalainen rockbändi “Big Ass” on perunut uudenvuoden esiintymisensä tänään, 29. joulukuuta, sen jälkeen, kun taustalaulaja ja kitaristi Apichart Promraksa todettiin Covid-19-koronaviruksen suhteen.

Bändin tiedotteen mukaan Apichart tai P'Moo BIG ASS oli käynyt läpi vanupuikkotestin ATK (Rapid antigen) -testillä uudenvuoden tapahtumiin osallistumisen terveysseulontatoimenpiteiden jälkeen, ja se osoittautui aluksi positiiviseksi.

Tänään taiteilija teki toisen seulonnan RT-PCR-testillä lääkärin suosituksen mukaisesti ja vahvisti positiivisen. Hänet eristetään ja hoidetaan lääkärinhoidossa.

Kaikki hänen esityksensä ja toimintansa on nyt peruttu, mukaan lukien "Amazing Thailand Countdown 2022" Bangkokissa ja "MONO29 Pattaya Countdown 2022" Chonburissa. Samaan aikaan myös muut bändin jäsenet sekä riskialttiit työntekijät ja henkilökunta siirtyvät karanteeniin turvallisuustoimenpiteiden mukaisesti.Voi olla kuva tekstistä

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.