Epäilty pidätettiin Chonburi-ostoskeskuksessa yli 100 XNUMX bahtin arvosta varastettua kultaa

Chonburi -

31-vuotias thaimaalainen miespuolinen epäilty on pidätetty, kun hänen väitetään sieppaaneen yli 100,000 XNUMX bahtia arvoisia kultaesineitä ostoskeskuksen kultakaupasta Mueang Chonburissa viime viikonloppuna.

Don Hualorin poliisille ilmoitettiin tapahtumasta ostoskeskuksessa Don Hualorin osa-alueella. He saapuivat paikalle löytääkseen kultaliikkeen henkilökuntaa, jotka odottivat innokkaasti lainvalvontaviranomaisia. Kauppakeskuksen vartijat olivat saaneet epäillyn välittömästi kiinni ja pidättivät hänet fyysisesti odottamassa poliisin saapumista.

Poliisi tunnisti epäillyn Somyod Jaitoniksi, 31. Häneltä takavarikoitiin kultainen kaulakoru, jonka arvo oli yli 120,000 XNUMX bahtia.

Somyod myönsi poliisille: "Minulla on noin 80,000 XNUMX bahtia velkoja, jotka minun piti maksaa tämän kuun loppuun mennessä. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin yrittää varastaa saadakseni rahaa."

Kultakaupan työntekijä, rouva Supitcha Tonjaroen, 35, kertoi TPN-medialle: "Epäilty esiintyi alun perin asiakkaana ja pyysi nähdä kultakaulakorun oletetulle tyttöystävälleen. Kun esitimme hänelle useita vaihtoehtoja, hän nappasi yhden esineen ja yritti paeta. Huusin apua, ennen kuin ostoskeskuksen vartijat saivat epäillyn kiinni, pidättivät hänet fyysisesti ja soitin poliisille.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.