Tutustu upouuteen Cowboy Resortiin Pattaya-Yeehawssa!

Pattaya, Thaimaa-

  Juuri ennen viimeistä lomaviikonloppua TPN-media kutsuttiin vierailemaan upouudessa Cowboy Resortissa, joka sijaitsee aivan Pattayan ulkopuolella, ja vietti ihanaa aikaa.

Ensinnäkin, jos haluat videokatsauksen lomakeskuksesta, voit katsoa englanniksi suoran videon, jonka otimme vierailumme päivänä:

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/659111995088174

Cowboy Resort on ollut avoinna vasta noin kaksi kuukautta, ja omistaja on innoissaan voidessaan esitellä Country-Western-vaikutteisen lomakeskuksen aivan Chonburin ja Nongpruen sydämessä. Lomakeskus sijaitsee lähellä Phoenix Gold Golf and Country Clubia, jonka monet englantilaiset lukijamme todennäköisesti tuntevat. Voit katsoa suoran kartan täältä, ja se on helposti saavutettavissa Pattayan Sukhumvitissa sijaitsevalta Ocean Marina Yacht Clubin valtatieltä numero 7.

Lomakeskus on paljon enemmän kuin "vain lomakeskus", jossa on mukavat, siistit huoneet eri tyypeillä ja tyyleillä, tilava uima-allas, ratsastusta, pyöräilyä sekä Cowboy-kahvila ja -ravintola, jossa on täydellinen menu sekä herkullisia eurooppalaisia ​​että Thaimaalaista ruokaa, täysi baari, elävää musiikkia ja Cowboy-esityksiä/fire-esityksiä/stunt-esityksiä joka viikonloppu ja paljon muuta! Lomakeskus toimii myös yhteistyössä paikallisen kalastuskahvilayrityksen kanssa ja tarjoaa kuljetuksen heidän kalastuskahvilaansa rentouttavan kalastuskokemuksen saamiseksi, joka keskittyy mustekalaan/kalmariin päivittäin. He voivat myös tarjota huviveneretkiä Pattayan suosittuihin paikkoihin, kuten Koh Larniin.

Panemme merkille, että Cowboy Resort sijaitsee kauniissa, rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä pääkaupungin ulkopuolella ja sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat "paeta" Pattayan keskustan tai Bangkokin usein kiihkeästä ja nopeatempoisesta ympäristöstä. Viikonloppuisin iltaisin (perjantaisin ja lauantaisin) se on täydellinen paikka nauttia muutaman drinkin luonnollisessa ympäristössä viihdyttävällä elävällä musiikilla ja jännittävillä esityksillä, kuten tulta, tikareita, lassoja, aseiden pyöritystä, stuntteja ja muita länsimaalaisia ​​esityksiä. .

Pattaya News -tiimin jäsenet Adam Judd ja Punnipa Flowers nauttivat vierailusta Cowboy Resortissa

Cowboy Resort tarjoaa tällä hetkellä myös erikoispaketteja, englanninkielinen selitys julisteen alla:

Vain 999 bahtia hintaan sisältyy paketti 2 päiväksi, 1 yöksi, huone Cowboy Resortissa ja sisältää käynnin Fishing Cafessa. Se vaatii vähintään kahden hengen varauksen, hinta on per henkilö eikä sisällä aamiaista.

Vain 1,490 2 bahtia hintaan sisältyy paketti 1 päiväksi, XNUMX yöksi, sisältäen huoneen JA aamiaisen Cowboy Resortissa sekä vierailun snorklaukseen ja vesiajeluihin/aktiviteetteihin Pattaya Bayn alueella. Se vaatii vähintään kahden hengen varauksen, hinta on per henkilö.

Hinta 2,480 3 bahtia, paketti on 2 päivää ja XNUMX yötä, sisältäen huoneen JA aamiaisen Cowboy Resortissa. Se sisältää vierailun kalastuskahvilassa JA snorklausta, vesiajeluja/aktiviteetteja Pattayan alueella. Se vaatii vähintään kahden hengen varauksen, hinta on per henkilö.

Ennen kuin näytämme sinulle upeita kuvia, tässä on kuinka voit varata oman huoneen lomakeskuksesta tai, jos haluat, yksinkertaisesti vierailla heidän Cowboy-kahvilassa ja -ravintolassa, etenkin perjantai- tai lauantai-iltana, kun heillä on elävää musiikkia ja jännittäviä Cowboy-esityksiä. . (Ei tilaa syömiseen tai kahvilassa käymiseen)

Vieraile heillä Facebookissa: https://web.facebook.com/cowboy.resort.pattaya/

Soita heille numeroon 0949857779 tai 061-3948399

Vieraile heillä LINE @: Cowboyresortissa

Tässä on lisää kuvia ja nopea TikTok-video, jonka tiimimme otti vierailustamme, paljon muuta löytyy Facebook-sivultamme täällä kuvagalleriassa. Huomaa, että saatavilla on monia huonetyylejä eri budjetteille, ei vain alla näkyvät tyypit. Ota yhteyttä lomakeskukseen saadaksesi lisätietoja.

@thepattayanewenglish

#pattayauutiset #Thaimaa #ข่าวtiktokuutiset #pattaya #ข่าวtiktok #tiktokuutiset #pattayauutiset #tiktokthaimaa #ข่าว #ข่าววันนี้

♬ Cowboy – Kid Rock

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/