Thaimaan vankeusrangaistuslaitos vastaa väitteisiin pakotuksesta ja pakkotyöstä Thaimaan vankiloissa Thomson Reuters Foundationin raportin perusteella

KUVA: Thairath

Bangkok -

Thaimaan vankiloissa ei ole pakkokeinoja tai vankien julmuutta, vain virkamiehet korostavat vankien käyttäytymisen kehitystä, vankeusrangaistuslaitos ilmoitti viime lomaviikonloppuna 24. joulukuuta vastaten Thomson Reuters Foundationin viime viikolla esittämät syytökset.

Thaimaan vankeusrangaistusosaston tiedottaja Tawatchai Chaiwat sanoi lehdistölle tänä viikonloppuna Thomson Reutersin uutisraportin jälkeen, joka levisi väitetyistä vankien uhkauksista ja fyysisestä pahoinpitelystä, että osastolla ei ollut tällaisia ​​käytäntöjä, vaan se tarjoaa vain ammatillista koulutusta ja antaa vangeille mahdollisuuden työskennellä parantaakseen. taitojaan eri ammateissa, koska se on osa käyttäytymisen kehittämistä, jonka tavoitteena on tarjota vangeille tietoa ja taitoja vankeusrangaistuksen jälkeistä uraa varten.

Thomson Reuters Foundationin raporttien mukaan Thaimaan vangit pakotettiin valmistamaan kalastusverkkoja yksityisille yrityksille. Heitä uhkaillaan hyökkäyksillä tai lykättäisiin julkaisupäivää, jos he eivät täytä tavoitteita.

Kansainvälinen ihmisoikeusliitto oli myös kehottanut Thaimaan hallitusta tutkimaan syytökset, koska tällaista käytöstä voidaan pitää pakkotyönä, mikä rikkoo Thaimaan ihmiskauppalakeja.

Tawatchai Chaiwat

Tiedottaja kiisti nämä syytökset ja kutsui raporttia valheeksi ja sanoi: "Uutisissa mainittiin vain tietyntyyppiset työt, jotka eivät välttämättä heijasta kokonaiskuvaa. Itse asiassa ennen Covid-19:n puhkeamista vangeille tarjotaan erilaisia ​​työmahdollisuuksia, kuten puhelinoperaattorikoulutusta (puhelukeskus), joka ansaitsi osinkoa 4,262 13,882 bahtia/henkilö/kk, ammattileipurit, jotka saivat osinkoa 1,462 3,420 bahtia/henkilö/kk, autonhoitokoulutus, joka tienasi noin XNUMX XNUMX bahtia/henkilö/kk, ja kuivattujen hedelmien lajittelun ammattikoulutus, joka sai osinkoa XNUMX XNUMX bahtia/henkilö/kk, ja paljon muuta.”

”Vankien töihin pakottaminen ja hakkaaminen ei ole vankeuslaitoksen ohjeistusta ja se on mahdotonta hyväksyä. Kaikkia vankeja on kohdeltava oikeudenmukaisesti ihmisoikeuslakien mukaisesti, jotka vankeusministeriö ja oikeusministeriö ovat aina asettaneet etusijalle." Tawatchai selitti.

”Rangaistuslaitos haluaa siksi pyytää yleisöltä luottamusta vankien käyttäytymisen kehitysprosessiin. Osasto on aina valmis antamaan tietoa kaikille kotimaisille ja kansainvälisille sektoreille osoittaakseen sitoutumisensa ja tahtonsa thaimaalaisten vankien hoitoon." Tawatchai päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.