Yli 100,000 XNUMX bahtin arvoisia kirjavia kasveja varastettiin Pattayan ruoka- ja yrttimessuilta

Pattaya -

Pattayan ruoka- ja yrttimessuilta on varastettu kirjavia kasveja yli 100,000 XNUMX bahtin arvosta.

Pattaya News on saanut valituksia neljältä Variegated kasvien myyjältä Pattayan ruoka- ja yrttimessuilla Xzyte Square Pattayalla.

  1. Panadda Udomnark, 42, kertoi menettäneensä Variegated-kasveja yhteensä 32,900 XNUMX bahtin arvosta.
  2. Sudarat Sangsuriya, 34, kertoi menettäneensä Variegated-kasveja yhteensä 20,800 XNUMX bahtin arvosta.
  3. Mr. Kanisorn Wongkaew, 52, sanoi menettäneensä Variegated-kasveja yhteensä 90,000 XNUMX bahtia.
  4. Ilada Kim, 25, kertoi menettäneensä 500 bahtin arvoisen Variegated-kasvin.

He ovat jo ilmoittaneet Pattayan kaupungin poliisille väitetystä varkaudesta yhteensä 112,700 XNUMX bahtia kadonneista Variegated-kasveista, joiden väitetään olevan varastettu.

TPN-medialle näytetyllä CCTV-materiaalilla näyttää siltä, ​​että epäilty miesvarkaa, jonka kansalaisuus on tuntematon ja joka näyttää olevan noin kolmekymppinen ja yllään hattu ja naamio, varastaa nämä kasvit 19. joulukuuta.th klo 6-00 yrttimessuilta, jotka olivat suljettuina näinä aikoina.

Rouva Sudarat kertoi TPN-medialle: "Varas leikkasi useiden kasvien lehtiä ja otti niiden juuret, joita voidaan kasvattaa. Alueella ei tuolloin ollut vartijoita. Tämä varas näytti tietävän, mitä he olivat tekemässä, ja hänellä oli tietoa kasvitiedistä ja hän kohdistaa erityisiin kasveihin ja tyyppeihin."

Poliisi tutkii tapausta ja varkauksia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.