TrustGolf Tour esittelee Aasian Mixedin helmikuussa 2022

Thailand TrustGolf Tour korostaa ylivaltaansa yhtenä valtakunnan johtavista kiertueista, koska se järjestää avajaistapahtuman TrustGolf Asian Mixed helmikuussa 2022.

Ensimmäinen TrustGolf Asian Mixed on TrustGolf Tourin, Asian Tourin ja Ladies European Tourin kolme hyväksymä tapahtuma. Thaimaa isännöi ensimmäistä kertaa ainoaa kansainvälistä golfturnausta, jossa miehet ja naiset kohtaavat.

TrustGolf Asian Mixed, joka tarjoaa rankingpisteitä Aasian Tourin pelaajille miehille ja LET naisille, toimii TrustGolf Tourin uutena ilmiönä Thailand Mixed -sarjan tämän kauden menestyksen jälkeen.

Tähän mennessä neljä TrustGolfin esittämää Thailand Mixed -jaksoa on lavastettu vuonna 2021. TrustGolf Tour päättää vuoden "The Last Chapter 2021" -tapahtumaan Aquella Golf and Country Clubilla Phang Ngassa 28.-31. joulukuuta. The Last Chapterin ja tammikuussa 2022 avaavan Thailand Mixed -tapahtuman tuloksia käytetään pelaajien valitsemiseen Asian Mixediin.

Suurin kokonaispalkinto, 5 miljoonaa Bt, jaetaan Thailand Mixedin viidennellä ja viimeisellä kierroksella viehättävässä Aquellassa. 80 parasta pelaajaa TrustGolf Tour Order of Meritsistä sekä 40 muuta sponsorikutsua ovat toiminnassa vuoden lopun viimeisessä luvussa.

Täydelliset osallistujat, mukaan lukien Thai No 1 Jazz Janewattananond, kaksinkertainen mestari Prom Meesawat, 2021 All Thailand Golf Tour Order of Merit -voittaja Sadom Kaewkanjana, 2021 ATGT Rookie of the Year -voittaja Denwit David Boriboonsub, Wizkid Ratchanon Chantananuwat ja paikallinen johtava naispuolinen Turnaukseen ovat ilmoittautuneet golfaajat, mukaan lukien Arpichaya Yubol, ainoa naispuolinen Thailand Mixed -voittaja, LPGA-veteraani Pornanong Phatlum ja nouseva Channettee Wannasaen.

Vuoden 2021 Thailand Mixedin viimeisen pysähdyksen kunniaksi The Last Chapter -sarjassa esitellään ainutlaatuinen l-valokutsutoiminta ja erityinen Pro Am Christ Mas -teeman alla.

Thailand Mixedin järjestää TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus. Sitä tukevat Thaimaan urheiluviranomainen, National Sports Development Fund, matkailu- ja urheiluministeriö, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Center for Covid-19 Situation Administration, Aquella Golf and Country Club ja S.Khonkaen.

...................................................................

Tietoja TrustGolfista

 TrustGolf, edistyksellistä teknologiaa käyttävä sisäharjoittelukeskus, on tukenut kansainvälisiä turnauksia, mukaan lukien "TrustGolf Women Scottish Open", Ladies European Tour, joka on hyväksytty LPGA Tour -tapahtuman kanssa vuosina 2021-2025. Suuri joukko maailman johtavia golfaajia ilmoittautui tapahtumaan, mikä auttoi edistämään Thaimaan hyvää imagoa. Lisäksi thaimaalaisille naispelaajille annettiin TrustGolfin tuella mahdollisuus kilpailla Euroopan kilpailussa.

TrustGolf tukee myös thaimaalaisia ​​pelaajia maailmanlaajuisesti. Yhtiö teki sopimuksen Thai No 1 Jazz Janewattananondin kanssa, joka on Aasian kiertueen nykyinen ykkönen. Muita TrustGolfin sponsoroimia pelaajia ovat Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul ja Prima Thammaraks.

Vuonna 2021 järjestetään yhteensä viisi TrustGolf-sarjan isännöimää Thailand Mixed -tapahtumaa, TrustGolf Tour, vuonna 2021, ja palkintorahoja on jaossa 17 miljoonaa Bt.

Amatööri- ja junioritasoilla TrustGolf järjesti TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf ja Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Yritys luo myös Trust Golf Scholarshipin tukeakseen nuoria pelaajia ja tarjotakseen mahdollisuuden kilpailla TrustGolf-tapahtumien isännöimässä Thailand Mixedissä vuonna 2021. Se järjesti myös nuorille golfaajille suunnattuja projekteja ja turnauksia, kuten TrustGolf-stipendi, Golf kouluun ja TrustGolf. Amateur Qualifier 2021, joka valitsi pelaajat kilpailemaan Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge -kilpailussa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/