Khao Kheow Open Zoo käynnistää "Khao Kheow Night Zoo"

Sriracha-

Khao Kheow Open Zoo käynnistää "Khao Kheow Night Zoo" -eläimen, joka koostuu iltaisin puisto- ja eläintarhakierroksista, joiden avulla kävijät voivat nähdä, kuinka eläimet käyttäytyvät illalla.

Khao Kheow Open Zoo -eläintarhan johtaja Taywin Rattanawongsawat kertoi TPN-medialle kuluneena viikonloppuna: "Tämä aika on onnellisin juhla, vuodenaika ja uudenvuoden festivaali." Siksi aiomme käynnistää uuden toiminnan, "Khao Kheow Night Zoo".

“Olemme käyttäneet Khao Kheow Night Safaria yli kymmenen vuoden ajan. Halusimme kuitenkin tehdä parannuksia ja nostaa kierroksia vierailijoillemme lomakauden aikana, koska monet ihmiset, erityisesti kotimaiset vierailijat, ja jotkut ulkomaiset matkailijat ovat jälleen alkaneet vierailla eläintarhassa. Taywin selitti.

"Yöeläintarhassa myös vakituiset vierailijamme voivat nähdä puiston ja eläimet aivan uudessa valossa ja olemme melko varmoja, että myös paikalliset asukkaamme nauttivat tapahtumasta", Taywin lisäsi.

"Khao Kheow Night Zoo" avataan 24. joulukuutath, 2021. Aikuisten lippu on 250 bahtia ja lasten 150 bahtia per yö. Varaa lippuja soittamalla numeroon 096-9742546.” Taywin sanoi.

@thepattayanewenglish

#ข่าวtiktoknews #pattayauutiset #ข่าววันนี้ #ข่าว #tiktokthaimaa #pattayauutiset #thai-uutiset #tiktokuutiset #ข่าวtiktok #pattaya

♬ Voitto (完整版) – Kaksi askelta helvetistä

TPN-media lisää, että ei ollut heti selvää, olisiko ulkomaalaisille tai turisteille hintaeroja vai takaavatko työlupa, oleskelutodistus, thaimaalainen ajokortti tai muut tavarat saman hinnoittelun, ja heille kerrottiin, että kiinnostuneiden vierailijoiden tulisi ota suoraan yhteyttä puistoon tämän kysymyksen kanssa.

“31. joulukuutast aiomme pitää uudenvuoden lähtölaskentatapahtuman eläintarhassa ja lippuja on saatavilla rajoitetusti. Meillä on myös leirintäalueita laguunimme lähellä niille, jotka haluavat viettää yön eläintarhassa.” Taywin päätti.

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.