Kuljettaja vältyi vakavilta vammoilta lava-autokolarissa Ban Buengissa

KUVA: Parhaat uutiset / Wisarn

Ban Bueng -

Kuljettaja sai vain lieviä vammoja sen jälkeen, kun hänen lava-autonsa törmäsi sähköpylvääseen törmäyksen jälkeen toiseen ajoneuvoon Ban Buengissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta 3138-tiellä Klong Giw'n osa-alueella juuri ennen kulunutta viikonloppua.

Ensimmäiset pelastusryhmät saapuivat paikalle aikaisin iltapäivällä ja löysivät vaurioituneen lava-auton puhelinpylvääseen upotettuna keskusvarauksesta. Kuljettaja, herra Sonkwan Jimanang, jonka ikää ei kerrottu, oli saanut lieviä vammoja, mutta suostui vierailemaan paikallisessa sairaalassa rutiinitarkastuksessa.

Toinen lava-auton kuljettaja, jonka nimeä ei julkistettu, kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Istuin herra Sonkwanin lava-auton takaosaan, ennen kuin hän menetti ajoneuvonsa hallinnan ja törmäsi sähköpylvääseen. En loukkaantunut."

Oli epäselvää, mikä oli aiheuttanut toisen kuljettajan törmäyksen Sonkwanin ajoneuvoon, ja lainvalvontaviranomaiset veivät hänet lisähaastatteluihin.

KUVA: Parhaat uutiset / Wisarn

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.