Yhdysvaltain ulkoministeri peruuttaa tämän viikon Thaimaan-vierailunsa

Bangkok -

Yhdysvaltain suurlähetystö Bangkokissa on eilen 15. joulukuuta julkaissut ulkoministeriön tiedottajan Ned Pricen lausunnon ministeri Blinkenin Thaimaan-vierailun peruuntumisesta tällä viikolla.

Yhdysvaltain ulkoministeri Antony J. Blinken ilmaisi syvän pahoittelunsa neuvotteluissa Thaimaan varapääministerin ja ulkoministeri Don Pramudwinain kanssa, koska hän ei pääse vierailemaan Bangkokissa tällä viikolla.

Tämä johtuu lieventämistoimista, joilla pyritään pysäyttämään Covid-19:n leviämisriski ja asettamaan etusijalle yhdysvaltalaisten matkustajien ja heidän kanssaan mahdollisesti joutuvien ihmisten terveys ja turvallisuus. Sihteeri palaisi Washington DC:hen suuren varovaisuuden vuoksi.

Lausunnossa sanotaan: "Sihteeri esitti ulkoministerille kutsun vierailla Washington DC:ssä mahdollisimman pian ja totesi odottavansa innolla matkustamista Thaimaahan mahdollisimman pian. He vahvistivat käyttävänsä tulevia sitoumuksia syventääkseen edelleen Yhdysvaltain ja Thaimaan liittoa."

Ilmoitus seuraa, että lehdistöjoukon jäsen matkustaa herra Blinkenin seurueen kanssa ja totesi positiivisen Covid-19:n Kuala Lumpurissa, joka on nyt eristettynä siellä. Kukaan muu seurueen jäsen ei ole saanut positiivista testiä tällä hetkellä Malesiassa suoritetun uudelleentestin jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.