Nuori mies loukkaantui vakavasti puukotushaavasta tappelun aikana teini-ikäisen kanssa Chonburissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Mueang Chonburi-

20-vuotias mies sai vakavia vammoja puukotushaavasta yrittäessään hyökätä teini-ikäisen vartijan kimppuun asuntoalueella Mueang Chonburin alueella.

Sametin poliisi sai ilmoituksen Sametin seutukunnan asuinalueen edessä tapahtuneesta onnettomuudesta viime viikonloppuna.

Poliisi ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle etsimään loukkaantuneen nuoren miehen, nimeltä Mr. Jack, 20. Hän oli saanut vammoja vatsaan tehdystä puukotushaavasta ja vuoto voimakkaasti. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan apua saamaan. Sillä välin epäilty Kajon Srisopa oli paennut paikalta ennen lainvalvontaviranomaisten saapumista, todistajien mukaan.

Teerawut Kantawong, ruuankuljetuskuljettaja, joka näki tapahtuman, kertoi Sametin poliisille: "Kuulin tappelun ääniä, jotka kiinnittivät huomioni, ja näin uhrin (Jackin) juoksevan luokseni huutavan apua ja vuotavan runsaasti verta. Soitin poliisille ja lääkintäviranomaisille ja autin uhria, kunnes he saapuivat. En nähnyt epäiltyä selvästi, joka pakeni välittömästi moottoripyörällä."

Asuinalueen naisvartija Yupin Somattra kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Kaksi nuorta miestä moottoripyörällä, mukaan lukien herra Jack, pysähtyivät turvalaatikolleni. He halusivat tavata toisen vartijan, herra Jetssada Srisopan, mutta hän ei ollut tänään töissä."

”Jetssadan kaksoisveli, herra Kajon Srisopa, oli kuitenkin töissä. Kaksi nuorta miestä hyökkäsivät sen sijaan hänen kimppuunsa, vaikka he tiesivät, ettei hän ollut etsimänsä henkilö. Herra Kajon vastusti ja puukotti yhtä nuorista miehistä (hra Jack) ennen kuin tämä juoksi pois. Myös toinen nuori mies Jackin kanssa pakeni paikalta. Yupin totesi.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Sametin poliisi jatkaa tutkimuksiaan oikeustoimien jatkamiseksi ja on ilmoittanut, että he jahtaavat epäiltyä ja toista nuorta miestä, joka oli mukana, joka ratsasti Mr. Jackin kanssa. Jack on edelleen sairaalassa, ja poliisi aikoo haastatella häntä, kun hän toipuu haavoistaan ​​selvittääkseen riidan ja tappelun syyn.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.