Thai Covid Center ilmoitti uudenvuodenaaton alkoholipäästöistä ja uudesta provinssin aluemuutoksesta, Chonburi liittyy nyt Blue Zonesiin

Kansallinen -

Thaimaan Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on hyväksynyt alkoholijuomien tarjoilun ja juomisen kaikissa maakunnissa valtakunnallisesti uudenvuodenaattona klo 1 asti. seuraavana päivänä, CCSA:n tiedottaja Thaweesilp Visanuyothin ilmoitti tänään, 00. joulukuuta.

CCSA raportoi myös, että tummanpunaisen ja punaisen vyöhykkeen provinsseihin ei enää luokitella provinsseja. Siksi 39 maakuntaa on oranssilla vyöhykkeellä, 30 keltaisella vyöhykkeellä ja kahdeksan sinisellä vyöhykkeellä. TPN-media huomauttaa, että nämä värikoodausasteikot niille, jotka eivät tunne niitä, sanelevat jokaisessa maakunnassa säännöt ja rajoitukset, jotka ovat voimassa rajoittamaan Covid-19:n leviämistä.

Kaikki Chonburin alueet liittyvät myös muihin 7 pilottimaakuntaan, kuten Phuket tai Krabi, BLUE Zone -alueella (Business, Leisure, Ultimate Experience), jotka ovat pohjimmiltaan matkailualueita. Tämä tarkoittaa, että provinssi on valmis ottamaan vastaan ​​rokotetut turistit/saapuvat tukikelpoisista maista hallituksen uudelleen avaamisjärjestelmien puitteissa. SHA+ -standardien mukaiset ravintolat saavat tarjoilla alkoholia aukioloaikoinaan Chonburin tartuntatautikomitean vaatimusten ja rajoitusten mukaisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että baarit, viihdepaikat, yökerhot, pubit jne. voisivat avata laillisesti, koska ne ovat edelleen teknisesti suljettuina valtakunnallisesti CCSA:n määräyksestä ainakin tammikuun puoliväliin asti, jolloin ne on tarkoitus arvioida uudelleen. TPN-media huomauttaa kuitenkin, että monilla alueilla baareista on tullut "ravintoloita", joilla on eriasteinen sertifiointi tai lisensointi, joka yrittää avata väliaikaisesti, mikä on myös johtanut eriasteisiin täytäntöönpanotoimiin.

Valokuvia ei ole saatavilla.

Joulukuun 16. päivästä lähtien alkoholin juominen pätevissä ravintoloissa on edelleen kiellettyä 39 oranssin vyöhykkeen maakunnassa uuden tiedotteen mukaan. Muut keltaisen ja sinisen vyöhykkeen maakunnat voivat tehdä niin, mutta niiden on noudatettava provinssin määräyksiään.

Kuitenkin juhlapyhinä valtakunnalliset ravintolat, joissa on asianmukainen ilmanvaihto, saavat värivyöhykkeistään huolimatta tarjota asiakkaille alkoholia 31 klo 2021 välisenä aikana. 1. tammikuuta 00. Kaikkien mainittujen ravintoloiden on noudatettava tiukasti Covid Free Settings -vaatimuksia toimintansa aikana.

Valokuvia ei ole saatavilla.

Kaikki yllä ilmoitetut muutokset astuvat voimaan tänä torstaina 16. joulukuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.