Äiti kuolee, tytär loukkaantui törmäyksessä Ban Buengissa

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Ban Bueng, Chonburi –

62-vuotias äiti on julistettu kuolleeksi, kun taas hänen aikuinen tyttärensä loukkaantui, kun heidän moottoripyöränsä kaatui kolarille Ban Buengissa viime viikonloppuna.

Ban Buengin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta Hua Kunjae – Nong Chark Roadilla Nong Charkin osa-alueella viime viikonloppuna.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle ja löysivät tieltä makaavan kaksi loukkaantunutta naista. Rouva Wimonrat Yakam, 37, oli saanut rinta- ja luuvammoja, mutta hän oli tietoinen ja puhui poliisille ja toimittajille ennen kuin meni läheiseen sairaalaan.

Hän kertoi Ban Buengin poliisille: ”Äitini, rouva Boonruen Yakam, 62, ja minä ajoimme moottoripyörällä sivuvaunulla. En ole varma mitä tapahtui, se tapahtui niin nopeasti, yhtenä hetkenä olin sivuvaunussa ja seuraavana tuijotin ylös taivaalle enkä voinut liikkua.

Boonruen sai vakavia vammoja, ja pelastuslaitokset totesivat hänet kuolleeksi onnettomuuspaikalla.

Lähistöllä ollut vartija kertoi Ban Buengin poliisille nähneensä lava-auton törmäyksen moottoripyörän sivuvaunuun ennen kuin ajoi heti pois.

Poliisi etsii törmättyä kuljettajaa oikeustoimiin ja on jo tarkastanut CCTV-todisteet alueella.

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.