Etelä-Pattayan ravintola teki ratsian eilen illalla, koska sen kerrottiin toimineen aukioloaikojen jälkeen ja rikkoen Chonburin tartuntatautimääräyksiä.

Pattaya -

Etelä-Pattayan tiellä sijaitsevaan "ravintolaan" tehtiin ratsian eilen puolenyön aikoihin, joulukuun 12. päivänä, sen jälkeen, kun sen kerrottiin toimineen laillisten aukioloaikojen ulkopuolella ja tarjoten baarimaisia ​​palveluita rikkoen Chonburin tartuntatautien torjuntamääräystä.

Haluatko videoversion tästä tarinasta? Katso alempaa.

Pattayan poliisi saapui tapahtumapaikalle noin kello 12. He väittivät olevan julkisia valituksia poliisin vihjepuhelimeen Covid-20:n mahdollisesta leviämisestä huolestuneilta ihmisiltä, ​​joiden mukaan Dripoly-niminen ravintola oli auki aukioloaikojen jälkeen ja oli pohjimmiltaan baari- tai yökerhotunnelmaa.

Baarit, pubit, viihdepaikat ja yökerhot (periaatteessa koko yötalous) ovat tällä hetkellä laillisesti kielletty avautumisesta Covid-19-toimenpiteiden vuoksi, ja vain täysin sertifioidut SHA+ (Safety and Health Administration, jonka saaminen vaatii laajoja sertifiointeja ja toimenpiteitä, jotkut pienet tapahtumapaikat vaikeita) ravintolat voivat laillisesti myydä alkoholijuomia klo 11 asti. Ravintola sen on oltava poliisin mukaan myös "ravintolaympäristö", joka keskittyy ruokaan, Covid-vapaaseen ympäristöön (lisää sertifiointia), sosiaaliseen etäisyyteen, hyvin valaistuun ja muihin Covid-00-toimenpiteisiin.

Saavuttuaan joukko asiakkaita löydettiin tanssivan kovaäänisen musiikin kanssa ja juovan alkoholia. Jotkut heistä eivät kuulemma käyttäneet naamaria. Viranomaiset käskivät sitten lopettaa musiikin ja sytyttää valot, jotka olivat matalat ja "yökerho"-tyylinen.

Asiakkaiden pidätyksestä tai sakoista oli vaihtelevia raportteja, TPN-media huomauttaa. Omistaja, jonka nimeä ei kerrottu, vietiin poliisiasemalle osoitteessa Soi 9 käsittelyä ja keskustelua varten.

TPN-media huomauttaa, että poliisit eri lainkäyttöalueilta ovat tehneet ratsioita ja vierailleet "ravintoloissa" ympäri kaupunkia tänä viikonloppuna, kuten Jomtien Complexin ja Soi Lengkeen alueella, varoittaen heitä nykyisistä säännöistä, sulkemalla paikkoja ja pyytäen heitä noudattamaan säännöt. Säännöt ovat herättäneet vihaa ja turhautumista Pattayan yritysten omistajissa, jotka ovat väittäneet, että säännöt ovat epäloogisia eivätkä järkeviä, ja ovat toistuvasti pyytäneet kaupunkia lieventämään SHA+ -standardia ja sallimaan pienempien yritysten ja paikkojen laillisen aukioloajan kiireisimmän ajan. vuoden aika. Jotkut yritysten omistajat väittävät myös, että jotkut alueet ja tapahtumapaikat jätetään täytäntöönpanosta huomiotta, kun taas toiset pakotetaan voimakkaasti ja suljetaan välittömästi, jos he yrittävät avata, mikä on heidän mukaansa epäreilua.

Covid-19-tilannehallintokeskus eli CCSA, joka toteuttaa Covid-19-toimenpiteitä valtakunnallisesti, on jatkanut baarien ja viihdepaikkojen kiellon noudattamista valtakunnallisesti sanoen, että niitä harkitaan uudelleen tammikuun puolivälissä, mutta niiden avaaminen nyt voisi olla mahdollista. riskeeraa koko uudenvuoden loma. Vuonna 2020, vain päiviä ennen uutta vuotta, uudet Covid-19-klusterit pakottivat suurimman osan maasta takaisin sulkutilaan ja peruuttivat suuret tapahtumat. TPN-media huomauttaa, että rokotteita ei ollut laajalti saatavilla silloin ja nyt noin 70 % väestöstä on saanut vähintään yhden annoksen, noin 60 % kahdella annoksella, ja Pattayan kaltaisilla turistialueilla yli 85 % väestöstä on rokotteen mukaan saanut. Chonburi kansanterveyslaitos, kaksinkertainen annos.

Vastauksena sääntöihin monista baareista, yökerhoista, pubeista ja vastaavista paikoista on tullut "ravintoloita" eri puolilla maata, ja ne näyttävät vaihtelevasti ravintolalta. Joissakin paikoissa ei ole tiukkaa täytäntöönpanoa, mutta toiset jatkuvat huolimatta yritysten omistajien vihasta, joiden toimipisteet ovat olleet suljettuina tämän vuoden huhtikuusta lähtien. He väittävät, että taloudellista tukea on vähän tai ei ollenkaan, ja nyt heitä kehotetaan "pysymään kiinni" vuoden kiireisin aika.

Pattayan ja Chonburin poliisit ovat todenneet, että he ovat tietoisia ja ymmärtävät ravintola-alan yritysten omistajien turhautumisen, mutta toteavat, että he eivät luoneet nykyisiä sääntöjä ja määräyksiä, ja se on heidän tehtävänsä riippumatta siitä, onko se suosittu vai ei. , jotta ne voidaan panna täytäntöön.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.