Liikenne pysähtyi noin kahdeksi tunniksi neljän Ban Buengin törmäyksen jälkeen, kun tielle roiskui punaista maalia

KUVA: Mueang Chon Reporter

Ban Bueng -

Liikenne supistui ja pysähtyi käytännössä yli kahden kilometrin ajan sen jälkeen, kun neljä ajoneuvoa törmäsi Ban Buengissa ja roiskui punaista maalia tielle.

Ban Buengin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta tiellä numero 344 Ban Buengissa aiemmin tällä viikolla. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä neljä vaurioitunutta ajoneuvoa.

Yksi ajoneuvoista kaatui ja oli läikkynyt punaista maalia tielle. Kuljettaja, Wattana Ninnoree, 45, kertoi TPN-medialle: "Olin toimittamassa värillistä väriainetta ja maalia Samut Sakornilta Ban Buengille, kun edessäni ollut lava-auto vaihtoi välittömästi kaistaa ilman varoitusta."

KUVA: Mueang Chon Reporter

Ban Buengin poliisi kuitenkin tarkistaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia oikeustoimia varten. Onneksi kolarissa ei tullut henkilövahinkoja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.