46-vuotias vammainen mies menehtyi tulipalon tuhottua hänen mökänsä Chonburissa

KUVA: Huippuuutiset

Chonburi -

46-vuotias vammainen mies löydettiin kuolleena, kun hänen kotansa syttyi tuleen Mueang Chonburissa aiemmin tällä viikolla.

Saen Sukin palomiehille ilmoitettiin tulipalosta yöllä torstaina 9. joulukuuta Saen Sukin osa-alueella Mueang Chonburissa. He saapuivat paikalle kahdella paloautolla ja havaitsivat, että tulipalo oli liekeissä väliaikaisessa kotarakennuksessa. Palomiesten sammutus kesti yli tunnin, ja tuli levisi läheisiin pensaikkoihin ja puihin.

Tupa tuhoutui palon seurauksena täysin. Vammaisen miehen ruumis, joka tunnistettiin Somjai Puddeeksi, 46, Phetchabunista, löydettiin kuolleena kotasta, koska hän sai äärimmäisiä palovammoja.

KUVA: Huippuuutiset

Somjain lähellä asuva paikallinen asukas, rouva Thip, jonka ikää ja sukunimeä ei kerrottu lehdistölle, kertoi TPN-medialle: "Mr. Somjai oli vammainen mies, joka ei kyennyt kävelemään. Hän halusi juoda alkoholia ja oli työtön, asui yksin ilman perhettä ja sai vähäisen määrän työkyvyttömyyskorvauksia hallitukselta ja paikallisten asukkaiden anteliaisuudesta, jotka antoivat hänelle usein ruokaa. Hän oli ystävällinen kaikille eikä koskaan aiheuttanut ongelmia, enimmäkseen joi yksin mökissään tai ystävän tai kahden kanssa.

Wanchai, naapuri, 42, kertoi TPN-medialle: "Olin hänen läheinen ystävänsä ja vietimme aikaa yhdessä usein. Olin juuri tuonut hänelle ruokaa hänen illalliseksi. Herra Somjai keitti riisiä hiilikeittimellä lähdön jälkeen.”

Mueang Chonburin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen palon tarkan syttymissyyn, mutta varhaiset arviot näyttivät viittaavan siihen, että herra Somjai käytti hiilikeitintä, joka vammansa vuoksi ei traagisesti päässyt pakoon tulipalosta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.