200,000 XNUMX annosta Sinopharm-rokotteita, joita Kiinan hallitus tarjosi Thaimaan kuninkaalliselle perheelle, saapuu Thaimaahan

Kansallinen -

Kiinan hallitus on tarjonnut 200,000 19 annosta Sinopharm Covid-9 -rokotteita Thaimaan kuninkaalliselle perheelle, Kiinan Bangkokin-suurlähetystö ilmoitti eilen XNUMX. joulukuuta.

Suurlähetystö julkaisi eilen aamulla sosiaalisessa alustassaan, että Thaimaahan on saapunut eilen aamulla tuhansia rokotteita uhreina hänen kuninkaalliselle korkeutelleen prinsessa Maha Chakri Sirindhornille ja hänen kuninkaalliselle korkeutelleen prinsessa Chulabhornille.

Kiinan hallitus on tähän mennessä toimittanut Thaimaahan yhteensä 50.35 miljoonaa rokoteannosta. Viranomaiset eivät kuitenkaan kertoneet, mikä ryhmä ihmisiä saa viimeisimmän erän Sinopharm-rokotteita ja milloin ne jaetaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.