12. vuotuinen Dunford-Philbrook Challenge Cup – yli 45-vuotiaiden ottelu. Pattaya Cricket Club (PCC) vastaan ​​British Club Bangkok (BCB)

12th Vuotuinen Dunford-Philbrook Challenge Cup – yli 45:n ottelu. 

Pattaya Cricket Club (PCC) vastaan ​​British Club Bangkok (BCB) – 27.

 

   Tämä oli Durnford-Philbrook Challenge Cupin vuoden 2021 Editionin ensimmäinen osa, ja se pelattiin kirkkaana, tuulisena päivänä Pattana Sports Resortissa. Ottelu oli rajoitettu 25 ylitykseen ja yli 45-vuotiaisiin pelaajiin Leoa lukuun ottamatta. Lamprecht, joka oli ihmeen kaupalla ikääntynyt 41 vuotta viime viikosta lähtien 

 

   BCB otti tämän ottelun erittäin vakavasti, koska heillä on ollut viime vuosina jonkin verran voittoja. PCC otti rennomman lähestymistavan erittäin kypsän joukkueen kanssa, keski-ikä 55, ja oli valmis antamaan kulhon kaikille.   

 

   BCB voitti heiton ja päätti lyödä. Vaughan McClear ja Rahul lähetettiin kohtaamaan keilailua Thomas Manojilta ja Trevor Moolmanilta. PCC iski ensimmäisessä erässä, kun Simon Philbrook, esimerkkinä esimerkkinä, otti yhdellä kädellä. sukellussaalis erottaakseen Vaughanin Thomasin siististä keilailusta. Loistava alku, mutta se toi Denzyl Allwrightin ryppyihin, joka hitaasti mutta tasaisesti lisäsi juoksuja Rahulin kanssa. 

Peter Gangur melkein nappasi hänet kannesta, mutta pallo räjähti hänen käsiensä läpi ja sai hänelle turvonneen posken. Aidonsininen aussie otti sen riemuissaan. Ian Liddell otti keilailun ja keilaili Rahulia 11, mutta tämä vain pahensi tilannetta, kun Dale saapui rypylle lyömällä otustaan. Dale ja Denzyl nostivat juoksunopeuden 4:stä 6:een juoksua kohti, ja Leo otti suurimman rangaistuksen, mutta se ei kestänyt.

Denzyl sai upeasti kiinni Gary Porterin juokseessa rajalta sisään 25:llä Danny Evansilla. James Moss jatkoi samassa siivessä, kunnes juo 15:llä pisteellä 110 3:lla.  Juomien jälkeen Dale jäi eläkkeelle 50:llä. pudottivat Trevorin ja Andy Schofieldin nopeasti hänen korvaavansa Ed Khanin kolmelle. Peter keilaili hitaita dibbly-dobblejaan, ja vauhdin puute yllätti lyöjän. James meni 3:ksi Colin Clarkin ja Sargen tyrmistyneenä ohittaen pisteen. , sai puhdistuksen keilattiin 28. PCC oli tekemässä hieman comebackia. Peter ei ollut valmis, ja pian Chan tyrmäsi kuudella ja Dilip keilaili Golden Duckilla.  2 6:lla 146. päivänä PCC näytti siltä, ​​että he voisivat päättää kaiken. Mutta Sunishin menetys, jonka Colin nappasi näppärästi takaa Gary Porterilta, toi Dalen takaisin ryppyihin. Dale löi Peteriä ja Animal Slateria ja päätti BCB:n sisävuoron 8:ksi 22.   

 

    PCC lähetti Amit Sainin ja Colinin avaamaan Dilipiä ja Sunishia vastaan. BCB aloitti myös loistavasti. Colin pelasi liian aikaisin Sunishille ja sai yläreunan Sargelle kahdelle ja Dannylle keilattiin. Kultainen ankka Dilipille. Amit putosi LBW:stä Dilipille samassa tilanteessa, myös Duckilla ja PCC:llä oli 2 ja 4 repeämässä 3 kierroksen jälkeen. Dilip, Sunish ja sitten Rhaul pitivät keilailun todella tiukkana ja PCC menetti edelleen pisteitä. Gary Porter meni kolmelle, Rahul sai kiinni Chanilta PCC:llä 4. päivänä 3. PCC:n pelastus tuli Trevor Moolmanin muodossa, joka on unohtanut kuinka saalis, muistaa kuinka lyödä. Runsaasti 23:n ja satunnaiset rajat 4 ja 2, yhteensä 4 6 pallosta, pelastivat PCC:n naarmuuntumiselta, ennen kuin hän tyrmäsi Chanin. 

Häntä tuki taitavasti Richard Shutt, joka jatkoi Trevorin jäädessä eläkkeelle 40-vuotiaana. Sekä Simon että Andy Schofield esiintyivät lyhyesti ennen kuin Vaughan järkyttyi Manishista. Sitten Richard kyllästyi juoksemiseen ja joutui sekaannukseen Thomasin kanssa ja loppui 17. 80 6:lle 19 kierroksen jälkeen, ja PCC olivat reilusti jäljessä. Shyam, Animal ja Leo lisäsivät muutaman juoksun ja Vaughan sai 4th kompastus, mutta PCC jäi selvästi tavoitteestaan. Pistemäärä 111 yhdeksästä merkitsi BCB:lle voittoa 9 juoksulla ja 60 voiton sarjassa.

 

   Ottelun mies oli Dale 63:lla, mutta merkittäviä panoksia antoi Trevor 45:llä, Peter 4:llä 25:llä, Chan 3:lla 23 ja 3:lla 25 Manishilta.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/