Myanmarin siviilijohtaja Aung San Suu Kyi tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen oikeuden istunnossa alkuperäisessä tuomiossa

Myanmar -

Myanmarin tuomioistuin on päättänyt tuomita maan siviilijohtajan Aung San Suu Kyin neljäksi vuodeksi vankeuteen tänään, 6. joulukuuta, antamallaan alustavalla tuomiolla yllytyksestä ja Covid-19-rajoitusten rikkomisesta.

Myanmarin tuomioistuimen tuomio oli ensimmäinen tuomio Aung San Suu Kyille, entiselle pääministerille ja National League for Democracy (NLD) -puolueen johtajalle, sen jälkeen, kun Myanmarin sotilasvallankaappaus otti vallan hallitsevalta hallitukselta 1. helmikuuta. vuosi.

Armeijan "vangittuna" 10 kuukautta Suu Kyiä vastaan ​​on asetettu myös useita syytteitä, mukaan lukien korruptio, Covid-19-pandemiarajoitusten rikkominen vuoden 2020 vaalikampanjan aikana, yllyttäminen, radiopuhelinten laiton maahantuonti ja hallussapito sekä virkamiesten rikkominen. Salaisuuslaki.

Jos hänet todetaan syylliseksi kaikissa mainituissa tapauksissa, hänet voidaan tuomita yli 100 vuodeksi vankeuteen. NLD:n johtaja on kuitenkin kiistänyt kaikki syytökset.

Vaikka Suu Kyi, Myanmarin tosiasiallinen johtaja ja Nobelin rauhanpalkinnon saaja, pidätetään, suuri joukko Myanmarin vallankaappauksen vastustajia jatkoi mielenosoituksia sotilashallitustaan ​​vastaan ​​yleisillä teillä ympäri maata keskellä sitä, mitä he kutsuvat. Myanmarin armeijan julma tukahdutus. Ainakin 2,000 XNUMX ihmistä on kerrottu kuolleen vallankaappauksen jälkimainingeissa helmikuun jälkeen.

Sosiaalisen median käyttäjien reaktio päätökseen verkossa oli nopeaa ja kielteistä, ja sitä kutsuttiin "epäreiluksi" ja "farssiksi" monien muiden negatiivisten palautteen muotojen ohella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.