Katsaus joulujuhliin Aasiassa

Tänään, Balcony Media Groupin ystäviemme ansiosta, tutustu joulujuhliin Aasiassa. 

Banyan Tree Samui

Banyan Tree Samui sijaitsee vehreällä rinteellä ja tarjoaa näkymät Thaimaanlahdelle. Sahrami ravintola 15., jota seuraa kahden viikon ajan juhlaherkkuja, mukaan lukien Chef's Table -ilta joka maanantai (20. ja 27. joulukuuta: 4 ruokalajin illallinen 2,890 2,900 THB netto per pää, sisältäen viinin). Tyylikäs jouluillallinen (24 26 THB netto per henkilö) tarjoillaan 16,500. - 19,900. joulukuuta, ja uudenvuodenaattona kaikki vieraat ja henkilökunta kokoontuvat hotellin ikimuistoiseen "Light Up the Night" -tapahtumaan, jota seuraa gaalaillallinen. Countdown Party rannalla (XNUMX XNUMX THB netto per vieras), jossa on esityksiä, elävää musiikkia, tulishow, onnenarvontaa ja ilotulitus keskiyöllä – iltaa, jota ei kannata jättää väliin. Ne, jotka ovat onnekkaita yöpyessään tässä palkitussa lomakeskuksessa sekä jouluksi että uudeksi vuodeksi, haluavat epäilemättä varata juhlapaketin, kulinaarisen matkan herkullisiin ruokiin sekä länsimaisilla että thaimaalaisilla ruokalistoilla. Juhlapaketti (XNUMX XNUMX THB kukin) sisältää jouluillallisen, uudenvuoden gaalan ja ylimääräisen Kohteen ruokailu kokemus vieraan valinnasta.

 

Hyatt Regency Koh Samui

Hyatt Regency Koh Samuissa on useita syitä iloita tästä juhlasta, sillä arvostettu uusi kiinteistö paljastaa kattavan aikataulun kausittaisia ​​tapahtumia. Kiinteistössä on noin 80 alkuperäistä Yang Na -puuta (Dipterocarpus alatus), joita merimiehet ja kalastajat käyttivät aikoinaan navigoinnin maamerkeinä. Yksi niistä on paikka puun sytytysseremonialle, jossa elävä saksofonisti tarjoaa soundtrackin cocktaileille ja alkupakoille. Hyvän ruuan ja juoman nauttiminen on yksi juhlakauden kulmakivistä. Ja gastronomit löytävät paljon maistettavaa jouluaattona ja joulupäivänä. Jouluaaton illallinen SESUNissa, lomakeskuksen vilkkaassa rantagrillissä, sisältää runsaan BBQ-buffet sekä livebändi ja tulishow. Toiminta siirtyy lomakeskuksen pääravintolaan, Yangna Cuisineen, joulupäivänä, jossa järjestetään monen keittiön juhlajuhla, joka sisältää perinteisiä juhlasuosikkeja, japanilaista ruokaa, tuoreita meren antimia ja risottoa juustopyörässä. Uudenvuodenaattona Yangna Cuisine isännöi grilli-gaalaillallisen livebändin ja taikuriesityksien kera. Juhlaohjelman huipentuma tapahtuu SESUNissa, jossa DJ:t, live-esiintyjät ja ilotulitus näkevät vuoden 2021 ja aloittavat vuoden 2022 runsaalla lähtölaskentabileellä.

Varauksen tekeminen tai lisätietoa soittamalla +66 77 448 777, sähköposti fb.usmrk@hyatt.com tai osoitteesta hyattregencykohsamui.com

Meliá Koh Samui

Kauden lähestyessä rantalomakohde Meliá Koh Samui järjestää erilaisia ​​juhlia, kuten joulukuusen sytytysseremonian, upeita ruokailuelämyksiä, joulupukin vierailun, ilotulitteita ja paljon muuta. Kun juhlaohjelma on aloitettu puunsytytysseremonialla kuoroesityksen keskellä 17. joulukuuta, Choeng Monin rannalle päin avautuva lomakeskus järjestää neljän ruokalajin jouluaaton illallisen ja joulupäivän buffetbrunssin. Palkittu kokki Azizskandar Awang tarjoilee 24. joulukuuta Power Loungessa länsimaisen neljän ruokalajin illallisen valinnaisilla pariviineillä hintaan 1,600 3,000 THB++ per henkilö ja 25 2,400++ THB per henkilö pariviinien kera. Lomakeskuksen herkullinen buffetbrunssi 1,200. joulukuuta, hinta alkaen THB 5++ per henkilö ja on THB 12++ per XNUMX-XNUMX-vuotias lapsi, on täynnä kaikenlaisia ​​hemmottelevia vaihtoehtoja useilla asemilla ja taustalla elävää viihdettä. . "Raw Bar" tarjoaa haudutettuja hummeria, tuonti ranskalaisia ​​"Fine de Claire" -ostereita, Koh Samuin sinisiä uimarapuja ja haudutettuja tiikerikatkarapuja, ja Carving Station tarjoaa hunajalasitettua joulukinkkua, kokonaista kalkkunapaahdetta, australialaista. ruoho-ruokittu naudan rib-eye pihvi, italialainen porsasporchetta ja australialainen lampaankoipi valkosipulilla ja rosmariinilla.

https://www.melia.com/en/hotels/thailand/koh-samui/melia-koh-samui/index.htm

Azerai Resorts

Juhli joulua tyylikkäästi missä tahansa Azerai Resortsin kolmesta ominaisuudesta Vietnamissa: Azerai Can Tho Mekongin suistossa, Azerai Ke Ga Bay kaakkoisrannikon valkohiekkaisilla rannoilla tai Azerai La Residence, Hue entisessä keisarillisen pääkaupungissa. Juhlat sisältävät erityisiä jouluaaton ja joulupäivän aterioita – joulupukin vierailulla – sekä eksklusiivisia aktiviteetteja perheelle, kuten elävää musiikkia, kulttuuriesityksiä, loma-iltapäiväteeelämyksiä, paikallisia siunausseremonioita ja paljon muuta. Jouluaaton illallinen alkaa cocktail-vastaanotolla ja alkupaloja, jotka tarjoillaan Azerai Ke Ga Bayn upotetun lounge-altaan äärellä, Azerai La Residencen puutarhassa Huessa ja Azerai Can Thon loungebaarissa. Jouluaaton gaalaillallinen Azerai La Residencessä, Hue, on hinta 1.5 miljoonaa VND; Azerai Can Tho (1.7 miljoonaa VND); ja Azerai Ke Ga Bayssa (1.2 miljoonaa VND). Joulupäivän vaihtoehtoja ovat erityinen BBQ-buffet Azerai Ke Ga Bayssa (1.7 miljoonaa VND), markkinatyylinen illallinen Azerai Can Thossa (900,000 250,000 VND, johon kuuluu muun muassa paistettuja kampasimpukoita maapähkinällä ja chilillä, grillattua marinoitua kalaa banaaninlehtiin käärittynä, ja enemmän) ja joulubuffetbrunssi Azerai La Residencessä, Hue (XNUMX XNUMX VND). Täydelliset tiedot juhlakauden suunnitelmista kaikissa kolmessa Azerai Resortsissa on osoitteessa https://azerai.com/offers.

Joulu Azerai La Residencessä, Hue

Uima-altaan äärellä Azerai Ke Ga Bayssa

Jouluaaton illallinen Azerai Can Thossa

Sofitel Legend Metropole Hanoi

Tänä jouluna Sofitel Legend Metropole Hanoi juhlii "Once Upon a Time" -tapahtumaa, kun se muuttuu klassisilla pähkinänsärkijöillä koristelluksi talven ihmemaaksi, joka herättää loman henkiin tunnetulla ranskalaisella hienostuneisuudella ja elämäniloa. Metropolessa järjestetään koko kauden eksklusiivisia ruokailutapahtumia palkituissa ravintoloissaan Le Club (hotellin kuuluisan iltapäiväteen ja iltajazzin koti) ja Angelina (cocktailbaari, viskilounge ja maalaismainen uuden maailman keittiö). sisältää valinnaisia ​​viini- ja samppanjapareja. Kun Le Beaulieu (tasoinen ranskalainen ravintola) on remontin alla, Le Beaulieu -menut tarjoillaan Spices Garden -ravintolassa, josta on näkymät puutarhaan ainutlaatuisella Festive Wonderland -sisustustyylillä. Juhlat alkavat jouluaattona kahdella omalla buffetillallisistuimella Le Clubissa sekä ranskalaisen gourmet-ruokien menuilla. Le Beaulieun juhlava ihmemaa sekä eurooppalaista ja uuden maailman ruokaa Angelinassa. Joulupäivänä on ylellinen buffetlounas Le Beaulieun juhlava ihmemaa, usean ruokalajin illallisia klo Le Beaulieun juhlava ihmemaa ja Angelinassa ja buffetillallinen Le Clubissa. Vietnamin kerroksellisimmassa hotellissa on 121. vuotta lomatunnelmaa, ja siinä on kohoava joulukuusi, joka on täynnä punaisia ​​ja valkoisia koristeita Le Balconissa Metropole Gardenissa. Lisätietoja saat hotellin juhlavarauspisteestä +84 24 3826 6919 alanumero 8215 tai h1555-fb6@sofitel.com.

Raffles Le Royal, Phnom Penh

Tule juhlimaan carvereria jouluksi Kambodžaan. Phnom Penhin ikonisin ja historiallisin paikka, Raffles Hotel Le Royal, isännöi kaksi upeaa juhlaa, jotka alkavat jouluaattona erityisellä viiden ruokalajin illallisella, joka sisältää savustettua kalaa, ensiluokkaista tuontilihaa ja hotellin omat juustovaunut, jotka kaikki valmistetaan pöydän ääressä tahrattomien veitsiä käyttävien hovimestarien toimesta. (78 dollaria per henkilö, plus 38 dollaria viiniparilla). Sitten, 25. joulukuuta, kun astut tämän äskettäin kunnostetun 1920-luvun hotellin suureen aulaan, kohtaat joulukuusen, jota seuraa piparkakkutalot, balerinaesityksiä ja paljon muuta. Ravintola Le Royal isännöi joulupäiväbrunssia klo 12-3. Tarjolla on ylellistä artesaanijuustoa, leivonnaisia, hanhenmaksaa, terriinejä sekä ranskalainen osteri- ja äyriäisbaari. Brunssilla on myös live carvery -tiski, jossa on suussa sulavaa wagyu-naudanlihaa, kalkkunaa ja kinkkua sekä lampaanpaistia. (125 dollaria per henkilö, plus 30 dollaria rajoittamaton GH Mumm Champagne Cordon Rouge). Löydät myös värikkäät joulumarkkinat, jotka järjestetään hotellin alueella, joten tämä juhlakausi on ikimuistoinen. (Kansikuva)

Tiedustelut ja varaukset soittamalla +855 23 981 888 tai sähköpostitse dining.leroyal@raffles.com

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/