Thaimaa juhlii isänpäivää valtakunnallisesti tänään, Bangkok järjestää valofestivaalin koko yön

Thaimaa -

Tänään, 5. joulukuuta, on Isänpäivä ja Hänen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadej (Rama IX) eli niin sanotun ”kansakunnan isän” syntymäpäivä. Päivää vietetään myös kansallisena juhlapäivänä, jolloin thaimaalaiset osoittavat kiitollisuutensa isilleen heidän panoksestaan ​​ja omistautumisestaan ​​lastensa elämään.

Perinteisesti lapset antavat isälleen canna-liljoiksi kutsutun kukan tai pieniä lahjoja juhlimaan ja osoittamaan kunnioitusta kaikkia isiä kohtaan. Thaimaalaisia ​​kannustetaan käyttämään keltaisia ​​vaatteita, jotka edustavat edesmenneen kuninkaan symboloitua väriä kunnioituksen osoituksena.

Isänpäivän ja edesmenneen kuningas Bhumibolin syntymäpäivän juhliminen on järjestetty kaikkialla kuningaskunnassa julkisen ja yksityisen sektorin toimesta. Tänä vuonna Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinto (BMA) järjesti puiden istutusaktiviteetteja ja koristeli kaupungin erikoisvaloilla ja yli 200,000 XNUMX keltaisella kukalla, jotta yleisö voisi osallistua ja juhlia päivää perheidensä kanssa.

Yleisötilaisuus järjestetään 1.-9. klo 6. – 00. Mutta tänään valoja koristellaan läpi yön Ratchadamnoenin ja Dusitin alueella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.