27-vuotias mies pidätettiin, kun hän piti 11-vuotiasta tyttöä panttivankina veitsen kärjellä Si Rachassa

Si Racha -

Nuori mies on pidätetty, kun hän otti 11-vuotiaan tytön panttivangiksi veitsen kärjellä tämän kaulaan Si Rachassa tällä viikolla.

Nong Khamin poliisille ilmoitettiin tapahtumasta paikallisen ruokakaupan edessä Nong Khamin osa-alueella iltapäivällä 1. joulukuuta.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle löytääkseen epäillyn tytön kanssa pakettiautossa ja osoittivat veitsellä tämän kaulaa. Poliisi neuvotteli miehen kanssa noin viisi minuuttia jännittyneessä, korkeapaineisessa keskustelussa. Keskustelu johti lopulta siihen, että epäilty vapautti lapsen viranomaisten pyyntöjen jälkeen jättää tyttö pois tilanteesta.

Poliisi tunnisti miehen Phonthep Prompakdeeksi, 27. Hänet vietiin Nong Khamin poliisiasemalle huumetestiä ja muita oikeustoimia varten. Phonthepia kuvailtiin hämmentyneeksi ja arvaamattomaksi, eikä hän pystynyt puhumaan lehdistölle. Nong Khamin poliisin mukaan epäilty ei esittänyt motiivia tytön panttivangiksi ottamiseen, eivätkä osapuolet tunteneet toisiaan.

Tytön äiti, jonka nimeä pyydettiin salaamaan, kertoi Nong Khamin poliisille: "Tyttäreni leikki matkapuhelimella ruokakauppamme edessä, kun tein lyhyttä asiaa vain muutaman kaupan päässä lähistöllä. Epäilty, jota en ole koskaan nähnyt elämässäni ja joka ei tunne minua tai tytärtäni, tarttui häneen ja otti hänet panttivangiksi. Meillä ei ole aavistustakaan, miksi hän teki tämän."

Nong Khamin poliisi ilmoitti yrittävänsä selvittää motiivia epäillystä, joka pysyi vangittuna ja joutui lehdistöstä lähtien useisiin oikeudellisiin syytteisiin, mukaan lukien sieppaus.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.