Rugby School Thailand kerää 19000 XNUMX bahtia paikalliselle syöpä hyväntekeväisyysjärjestölle kunniaksi kollegansa henkilökohtaisen taistelun paksusuolen syöpää vastaan.

Pattaya, Thaimaa-

Parin viime vuoden ajan Rugby School Thailand -henkilökunnan jäsenet ovat osallistuneet ‘Movember’-hankkeeseen, joka on globaali hanke, jossa mukana olevat miehet tekevät parhaansa ‘kasvatakseen moa’ kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

 

Tänä vuonna koulun henkilökunta osallistui henkilökohtaista tarkoitusta silmällä pitäen – tukeakseen työtoveriaan, Gareth Kellyä, jolla diagnosoitiin paksusuolen syöpä vuoden 2021 alussa. Opettajat viettivät marraskuun kasvatellen parhaita viiksiään (eriasteisia menestys!) auttaa keräämään rahaa Chonburin syöpäsairaalalle. Gareth Kelly valitsi tämän hyväntekeväisyysjärjestön tukemaan muita syöpää sairastavia, kun hän on taistellut viimeisen vuoden leikkauksen ja 12 kemoterapiakierroksen kautta. Hän on tehnyt tämän pandemian aikana vieraassa maassa asuessaan ja on hämmästyttävää, että hän on jatkanut opettamista koko ajan.

 

"On ollut mahtavaa nähdä yhteisömme jäsenten osallistuvan Movemberiin ja kasvaneen "veljeksi"!' sanoi Antoinette Keane, Rugby School Thailandin hyväntekeväisyysedustaja. "Se on todella hauska aloite, mutta se on tärkeä muistutus vakavista terveysongelmista, joita miehet kohtaavat kaikkialla maailmassa" . 

 

”Diagnoosini aiheuttamasta alustavasta shokista huolimatta olin erittäin onnekas saadessani kemoterapiahoitoa Samitivej Srirachassa. Saamani hoidon taso oli loistava, lääkäristäni hoitohenkilökuntaan asti. Nyt kun olen remissiossa, ajattelin, että oli sopivaa jotenkin antaa takaisin, tästä syystä Movember-idea. Haluan kiittää koko RST:n henkilökuntaa, RST "Make A Difference" -hyväntekeväisyystiimiä ystävällisistä lahjoituksistaan ​​ja Antionette Keanea näiden ponnistelujen koordinoinnista. Lopuksi iso kiitos "Mo Brosilleni" – tätä ei olisi koskaan tapahtunut ilman teitä. Toivottavasti ensi vuonna voimme mennä (ja kasvaa!) isommaksi!” Gareth Kelly totesi.

 

Tähän mennessä Rugby School Thailandin "Movember"-ponnistelut ovat keränneet 19000 XNUMX bahtia Chonburi Cancer Hospital -sairaalalle sen yhteisön arvostetun jäsenen ja kaikkien syöpiä vastaan ​​taistelevien kunniaksi. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/