Ei merkkejä matkailun hidastumisesta huolimatta Omicronin leviämisestä, Thaimaan matkailuviranomaiset odottavat 500,000 XNUMX kansainvälisen saapuvan vuoden loppuun mennessä

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

Ei ole merkkejä kansainvälisten saapuvien Thaimaahan vähentymisestä huolimatta uuden Omicron-koronaviruksen leviämisestä useisiin maihin, ainakaan Thaimaan matkailuviraston mukaan. Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) odottaa 500,000 XNUMX matkailijan saapuvan kuningaskuntaan vuoden loppuun mennessä.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn sanoi eilen, 30. marraskuuta, että ulkomaalaisten saapumiskehityksen hidastumisesta ei ole toistaiseksi näkynyt merkkejä, lukuun ottamatta pientä hidastumista Euroopan maissa, joissa Omicronin leviäminen oli tapahtunut.

Ennätysten mukaan Thaimaahan saapui 93,573 1 ulkomaalaista matkustajaa ensimmäisestä avaamisesta lähtien 500,000. marraskuuta. Huolimatta aiemmasta tavoitteesta, TAT arvioi saapuvien kokonaismäärän saavuttavan XNUMX XNUMX matkailijaa vuoden loppuun mennessä.

TPN-media huomauttaa kuitenkin, että tämä tavoite vaikuttaa varsin kunnianhimoiselta lähes millä tahansa standardilla, sillä vuodesta on enää 30 päivää jäljellä, ja vaihtoehdon (tai pikemminkin mahdollisten matkustusrajoitusten tai peruutusten, jotka saattavat aktivoitua) ympärillä on edelleen monissa osissa huolta. maailmasta. Jotta Thaimaa saavuttaisi tämän tavoitteen, sen pitäisi saavuttaa 16,000 17,000–3,000 4,000 turistia (tai matkustajaa, koska monet saapuvat eivät ole turisteja sinänsä, vaan asukkaat tai Thaimaan kansalaiset, jotka matkustavat eri maihin ja eri maista) verrattuna noin XNUMX XNUMX–XNUMX XNUMX turisteja päivässä marraskuussa.

Kuvernööri totesi: "Yli 300,000 100,000 ulkomaalaista turistia on hakenut "Thailand Passia". Pelkästään marraskuussa Thaimaahan saapui lähes 500,000 XNUMX turistia. Tämän vuoden aikana Thaimaahan odotetaan saapuvan yli XNUMX XNUMX turistia.

KUVA: Siamrath

Samaan aikaan Marisa Sukosol Nunbhakdi Thai Hotels Associationista (THA) ilmaisi huolensa siitä, että Omicron-variantin leviäminen joissakin Euroopan maissa voi vaikuttaa matkailualaan, sillä eurooppalaiset turistit ovat tällä hetkellä Thaimaan päämarkkina-alue matkustusrajoitusten ja karanteenien vuoksi normaalisti tuottoisissa maissa. markkinoilla, kuten Kiinassa.

Hän painotti: ”Lähiajan tilannetta on vaikea arvioida, vaikka alkuvaikutukset voivat olla vähäisiä. Jos hallitus toteuttaa lisää toimenpiteitä saapumisen suhteen, se voi aiheuttaa matkailun viivästymisen. Toivomme kuitenkin todella, että joitain ankaria toimenpiteitä, kuten sulkuja, ei enää määrätä maahan, koska se aiheuttaisi lisätuhoa hotelli- ja matkailualalle, joka on kärsinyt jo lähes kaksi vuotta vakavasta häiriöstä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.